Magazin Vesti

Kakva država – takva gondola: Plaćena 27 miliona €, otvorena pre mesec dana i pokvarena

Skijaše na Kopaoniku jutros je neprijatno iznenadila, a slobodno se može reći i iznervirala, zatvorena i pokvarena gondola Brzeće – Mali Karaman. Ovu gondolu je pre samo mesec dana otvorila premijerka Ana Brnabić, a njena izgradnja plaćena je 27 miliona evra.

Revoltirani turisti su ušli u raspravu sa čuvarom koji nije imao detaljnije objašnjenje već je rekao da „majstori treba da stignu svakog trenutka da provere gondolu“.

Jedna žena upitala je čuvara zašto se gondola proverava u 9 časova ujutru, ako tada već treba da služi za prevoz skijaša koji su prethodno već platili svoj skipas.

– Uredno skipas prodajete. Sramota! Kakav Vučić takva i gondola – rekla je vidno iznervirana žena.

Dužina gondole na Kopaoniku, Brzeća – Mali Karaman je 3.600 metara a visinska razlika je 843 metra. Od početne do krajnje stance može se stići za 12 – 15 minuta. Svaka važeća ski karta važi i za vožnju gondolom, a pojedinačne za odrasle koštaju 1.000, za decu 600, a za seniore 800 dinara, prenosi Nova.rs.

Kako je moguće da se tek otvorena gondola koja je toliko plaćena može pokvariti nakon samo mesec dana od otvaranja? Da li će, i zašto ne, neko u ovoj zemlji početi da odgovara za svoje propuste pitanje je od 27 miliona evra.

Na Zlatiboru izgrađena najveća gondola na svetu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


604 Shares
604 Shares
Share via
Copy link