Magazin Svet

Sinčić golmana Maroka zamenio mikrofon za sladoled i preoteo tati slavu (VIDEO)

Golman Maroka sin sladoled
Foto: Screenshot / Twitter / FIFAWorldCUp

Golman Maroka Jasin Bunu, ili Bono, kako voli da ga zovu, nastupima u Kataru za svoju rerprezentaciju i vedrim duhom privukao je pažnju svetske javnosti.

Zaustavio je moćnu Belgiju kao i Kanadu i Hrvatsku u grupi, prepotentnim Špancima je branio penale sa osmehom, Ronalda je poslao kući u suzama, a na putu do finala zaustavili su ga Francuzi, koji su ipak bili prejaki za njegovu selekciju.

Sada ga očekuje repriza meča za treće mesto sa Hrvatima, a kada je davao intervju nakon poraza od Francuske, glavna zvezda je bio njegov preslatki sin.

Bono je sina držao u naručju i davao izjavu, a dečkić je u jednom trenutku glavu spustio do mikrofona i polizao ga, zamenivši ga za sladoled, piše Index.

Simpatični prizor nasmejao je TV reportera, ali i samog Bona, koji je zbog toga morao da ponovi ono što je rekao.

Snimak je sa razlogom postao viralan i prikupio očas posla preko 5 miliona pregleda, a korisnici društvenih mreža nisu skrivali koliko ih je reakcija dečaka oduševila.

„Presladak je“, „Izgleda da mu se svideo ukus“, „Kad voliš sladoled više nego bilo šta drugo“, nizali su se komentari na društvenim mrežama.

Izvor: Index

Navijač Argentine istetovirao legendarnu Mesijevu proslavu gola u četvrtfinalu SP (FOTO, VIDEO)

Share via
Copy link