Horoskop Godišnji horoskop

Godišnji horoskop za 2018. godinu: Ljubav i posao

LAV

Posao

Lavovi će biti dodatno orijentisani na materijalo, pri čemu ih i očekuju mnoge opcije i perspektive koje bi mogle biti finansijski isplative. Čuvajte svoje resurse i pazite na novac cele godine jer se Pluton nalazi u dugotrajnom boravku u vašem sektoru zaposlenja i zdravlja, a to može uticati na vaše prihode. Važan period za pitanja rada i zajedničkih finansija, a dobro je povezan i s učvršćenjem temelja vaše sigurnosti, očekujte početkom 2018.

Iskoristite povoljne prilike na najbolji način. Ulazak Urana u polje karijere u maju može označavati promjenu u vašem životnom putu. Novac kroz rad od kuće možete zaraditi između 7. i 30.11., dok Venera boravi u Škorpionu.

Ljubav

Početak godine bi mogao da bude pun iskušenja. Odnosi koje ste pokušavali da popravite ili poboljšate mogu lako da krenu u suprotnom smeru, a sve na osnovu jedne nepažljive reči. Tokom ovog perioda, shvatite da od vašeg ponašanja sve zavisi. Budite pažljivi sa rečima i pokušajte da vežbate strpljenje.

Zapamtite, vi niste uvek u pravu. Posvetite više vremena slušajući svog partnera i zajedno radite na tome da shvatite vaše međusobne potrebe.

Nastavak na sledećoj strani…

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš