Horoskop Godišnji horoskop

Godišnji horoskop za 2018. godinu: Ljubav i posao

BLIZANCI

Posao

Blizanci bi tokom godine trebalo da bez većih problema razreše neke delikatne probleme. Od kraja januara do sredine marta Mars je u Strelcu, vašem polju partnerstva, odnosa i veza, što može doneti napetost u odnosima s bliskim osobama, emocionalne ili poslovne prirode. Budite pažljivi prema osećajima osoba koje volite i saradnicima; moguće je da imate potrebe koje su drugačije od bliskih osoba. Dođe li do sukoba, kompromis može umanjiti tenzije.

Ali nemojte dozvoliti da vas iskorištavaju. Napredak u svojoj delatnosti možete ostvariti između u prvom kvartalu godine, dok Sunce u Ribama podupire vaše napore. Uspešno završite sve poslove koji su vam zadati u tom razdoblju.

Ljubav

Evo jednog saveta Blizancima 2018. – može biti mnogo bolje ako cenite ono što imate. Imate odlične prijatelje, porodicu i međuljudske odnose! Dakle, potrebno vam je vreme da to i primetite. Razvijajte ove odnose. Usporite malo, osetite miris cveća i prestanite da mislite da je trava zelenija na drugom mestu. Umesto toga, uživajte u luksuzu mira u odnosima koji vam donosi 2018. godina.

Nastavak na sledećoj strani…

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš