Magazin

Poznata glumica u nikad težoj finansijskoj situaciji, nema ni za hranu

alis-evans
Foto: Instagram

Glumica Alis Evans (55) u teškoj je finansijskoj situaciji, navodi Dejli mejl. Ona je prema pisanju ovog medija navodno rekla svojim prijateljima da ne može da plati stanarinu ili da priušti hranu i da razmišlja o tome da dobije posao u Starbaksu. Trenutno je u procesu razvoda od glumca Džoana Grufada.

Rekla je prijateljima da je novac koji je dobila od prodaje bračne kuće, za koji se veruje da iznosi 100.000 dolara, potpuno nestao, a da je najveći deo otišao advokatu, piše Index.

– Alis je bila uznemirena i kaže da ne može da priušti da plaća stanarinu ovog meseca, barem ne ako želi da jede, a upravo je dotakla dno. Kaže da nema ništa, čak ni zdravstveno osiguranje – rekao je prijatelj glumice rekao je britanskom tabloidu.

– Rečeno joj je da bi trebalo da se zaposli, ali nije našla glumački posao. Plus, ima decu školskog uzrasta o kojima treba da brine. Pričala je da će dobiti posao u Starbaksu ove nedelje, ali misli da možda neće želeti da je zaposle jer je verovatno prestara za njih – dodao je on.

Prikupljene donacije za plaćanje računa

Ona i Grufad su razvedeni, ali starateljstvo, izdržavanje supružnika i izdržavanje dece tek treba da budu rešeni, a sledeće ročište zakazano je za mart sledeće godine. Glumica je pre dve godine doživela životni slom posle naizgled iznenadnog razvoda.

– Tužne vesti. Moj voljeni muž/srodna duša od 20 godina, Džoan Grufud, izjavio je da napušta svoju porodicu. Ja i naše mlade ćerke smo veoma zbunjene i tužne. Nije nam dat drugi razlog osim nog – da me više ne voli. Žao mi je – napisala je u januaru 2021. na Tviteru.

Grufad, poznat po ITV drami Lažov i filmu Fantastična četvorka, izašao je u javnost u oktobru 2021. sa novom devojkom Bjankom Volas, glumicom koja je igrala dodatnu ulogu u drami Harrov. Sada žive zajedno u Los Anđelesu. Evans živi sa njihovim ćerkama Elsi i Elom.

U junu 2022, Evans je pokrenula stranicu Go Fund Me tražeći 25.000 dolara za plaćanje svojih računa.

– Nikada, ni za milion godina nisam mislila da ću ovo uraditi. Međutim, u avgustu 2020. godine, baš kada je pandemija počela, ceo moj svet se srušio – navela je ona.

Izrečena joj je zabrana prilaska

– Od tog datuma, ne samo da se borim kao samohrana majka za svoje bebe, već pokušavam da platim račune i hranu i pravne takse koji zasenjuju svaki drugi trošak u mom životu i konačno su iscrpeli sve — ušteđevinu, račune, penziju, sve – nastavila je ona, a zatim dodala:

– Juče su mi svi računi bili prazni i nisam mogla ništa da kupim. Istog dana advokat mog muža mi je poslao pismo u kojem mi je rekao da treba da dođem na sud 2. avgusta da raspravljam o razvodu.

Trenutno nemam advokata niti sredstva da ga platim. Ako se ne pojavim na sudu, biće optužena za nepoštovanje suda i nemam pojma šta će se u tom trenutku desiti sa mnom ili mojom decom.

Nakon saslušanja u avgustu 2022, izrečena joj je zabrana prilaska.

Grufud je tvrdio da su njene objave na društvenim mrežama bile lažne i da predstavljaju uznemiravanje.

– Alisa je pretila da će reći ljudima da sam zlostavljao nju i naše ćerke, pretila je da će pozvati policiju ako ne ispoštujem njene zahteve… – rekao je on.

Sud joj zabranio objavljivanje na društvenim mrežama detalja o razvodu?

Evansova sada veruje da ne može da govori o svojoj situaciji u medijima ili da objavljuje na društvenim mrežama jer bi to moglo dovesti do kršenja njene zabrane prilaska i krivičnog suđenja.

U junu je ćerka Ela podnela zahtev za zabranu prilaska Grufadu, ali je prijava povučena.

Prema sudskom nalogu, Evans je dužan da vodi Elu i Elsi na individualne seanse sa terapeutom jednom nedeljno i na nedeljne seanse sa njihovim ocem i „terapeutom ponovnog ujedinjenja“.

Sud je upozorio roditelje da se tokom terapije ne napadaju jedno na drugo pred devojčicama.

Glumica (85) želi partnera od 20 godina: “Ne volim ostarelu kožu”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link