Magazin Poznati

Glumca iz serije “Vesele 70-e” osuđenog na 30 godina robije zbog silovanja ostavila žena

vesele-sedamdesete
Foto: Michael Buckner/Getty Images

Supruga zvezde serije “Vesele sedamdesete” Denija Mastersona Bijou Fillips podnela je zahtev za razvod samo nekoliko dana nakon što je glumac osuđen na 30 godina do doživotne robije za dve optužbe za silovanje.

TMZ piše da je njegova 43-godišnja supruga službeno podnela zahtev sudu u Kaliforniji u ponedeljak, a njen advokat Peter A. Lauzon obratio se medijima.

– Gospođa Filips odlučila je da podnese zahtev za razvod od supruga u ovo nesrećno vreme. Njen prioritet ostaje njena ćerka. Ovo je razdoblje bilo nezamislivo teško za brak i porodicu. Gospodin Masterson uvek je bio uz gospođu Filips tokom njenih najtežih razdoblja u životu. Gospođa Filips priznaje da je gospodin Masterson predivan otac njihovoj ćerki – rekao je.

U braku su bili 12 godina.

Plakala je na sudu

Podsetimo, glumac Deni Masterson osuđen je na 30 godina zatvora do doživotne robije zbog silovanja dve žene. Zločin se dogodio pre 20 godina.

Sudija Višeg suda u Los Anđelesu Čarlin Olmedo izrekla je kaznu 47-godišnjoj zvezdi serije „Vesele sedamdesete“ nakon što je odbacila zahtev odbrane za novo suđenje i saslušala izjave žrtava.

– Gospodine Masterson, vi ovde niste žrtva. Vaši postupci pre 20 godina oduzeli su drugoj osobi izbor. Vaši postupci pre 20 godina bili su kriminalni i zato ste ovde – rekla mu je sudija, prenosi Index.

– Niste osuđeni na temelju glasina, aluzija, tračeva i nagađanja. Osuđeni ste na temelju dokaza koje je 12 ljudi u poroti smatralo verodostojnim. Osuđeni ste jer je svaka od žrtava nekome prijavila silovanja nedugo nakon što su se silovanja dogodila – dodala je.

Mastersonova supruga je plakala nakon presude.

Glumac iz hit serije “Vesele 70-e” osuđen na 30 godina zbog silovanja

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link