Poznati Vesti

Čuveni fudbaler svu svoju imovinu prepisao na majku, a suprugu ostavio ‘kratkih rukava’

Hiba-Abouk
Achraf Hakimi i supruga Hiba Abouk (levo), Hakimijeva majka (desno), Foto: Instagram

Internetom kruži informacija da je reprezentativac fudbalske reprezentacije Maroka Achraf Hakimi još puno ranije stavio svu svoju imovinu na majku Sadiju Mouthi i da s tim u vezi njegova supruga Hiba Abouk neće dobiti nikakvu odštetu za podelu imovine nakon razvoda braka.

Nakon što je ovaj sjajni igrač PSG-a optužen za silovanje, njegova supruga Hiba je odmah podnela zahtev za razvod pod optužbama za neverstvo, a nakon što je to uradila, obratila se sudu sa zahtevom da traži polovinu imovine ovog marokanskog fudbalera.

Francuski mediji pišu, no sve je to još uvijek nezvanično, ali vrlo popularno na društvenim mrežama, da je Hakimi kompletnu svoju imovinu stavio na majku Sadiju Mouth, tako da na papiru faktički nema ništa i njegova supruga neće dobiti ni deo bogatstva koji je zaradio, a koje je procenjeno na 70 miliona evra.

Ipak, dokumenti su navodno pokazali da sva imovina pripada Hakimijevoj majci, a na njemu.

Hakimi ima mesečnu platu u iznosu od milion evra, a sa suprugom Hibom se počeo zabavljati kada je imao 19 godina. Ona je u tom trenutku imala 31 godinu. Defanzivac PSG-a je optužen da je silovao ženu koju je pozvao u svoj dom, kada su supruga Hiba i porodica bili u Dubaiju, što je on demantovao.

Marokanski fudbaler Achraf Hakimi pre dve godine je prešao iz Intera u PSG za 71 milion evra. U braku sa španskom glumicom libijskog porekla ima dva sina i važi za veoma pobožnog fudbalera.

Izvor: Klix.ba

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
178 Shares
178 Shares
Share via
Copy link