Magazin Svet

Prava mis Mundijala u Kataru je misteriozna Iranka i zbog fudbala bi mogla na robiju

lepa iranka

Fudbalsko Svetsko prvenstvo u Kataru ulazi u svoju završnu fazu. Ostalo je još samo četiri utakmice do završetka šampionata, pa polako dolazi i vreme da se ‘podvuče crta’, te da se uspostavi i konto o tome ko je najbolji.

Četiri reprezentacije se bore za krunu, za epitet najboljeg na svetu – Argentina, Hrvatska, Francuska i Maroko. Bilo je i dosta iznenađenja tokom turnira, nepredviđenih pobeda, ali i poprilično šokantnih poraza.

Žargonski rečeno – fudbal je pobedio.

Međutim, kako kažu, fudbal jeste najvažnija sporedna stvar na svetu, dok se nešto drugo i tiho provuklo kroz ovaj turnir u Kataru. Pre samog turnira su mnogi bili i skeptični oko izdanja publike, ponašanja navijača i navijačica. Hrvatica Ivana Knol je za mnoge jedna od najtraktivnijih navijačica, ali čini se kao da joj je titulu „Mis Mundijala“ preuzela jedna Iranka.

iranka

Zbog njene bezbednosti mediji ne pominju njeno ime, iako je portal Telegraf došao do njenog Instagrama, na kom je pronađena samo jedna slika – upravo njena sa Mundijala.

Režiser prenosa je sasvim slučajno u kadru uhvatio devojku koja je plenila svojom lepotom kako gricka semenke, ali čak i tih nekoliko sekundi je postalo dovoljno da se društvene mreže „usijaju“, a da ona postane najlepša mnogima.

Telegraf je pronašao njen Instagram, a tamo i jednu poruku koju je uputila svojim pratiocima, ali i svojoj državi.

– Zdravo svima. Moj engleski nije dobar, obrisala sam sve svoje fotografije zato što je Iran veoma rigorozan. Drago mi je sve da vas upoznam. Takođe, otpratila sam i sve svoje prijatelje zarad njihove zaštite.

iranka-mis-mundijala

Podsetimo, Iran je u poslednje vreme bio poprište velikih demonstracija zbog smrti mlade Iranke Mahse Amini u policijskom pritvoru. Zbog toga su čak i fudbaleri ove reprezentacije odlučili da podrže borbu, pa se zbog toga i razume zašto je lepa Iranka odlučila da sakrije sve svoje bližnje od javnosti.

Izvor: Telegraf

Iranac mučki ubijen pred verenicom jer je puštao muziku posle poraza od Amerike

224 Shares
224 Shares
Share via
Copy link