Magazin Poznati

Fudbaler Francuske završio u krevetu sa maloletnom prostitutkom, zatvor izbegao za dlaku

benzema
Foto: Profimedia

Fudbaler Karim Benzema važi za jednog od najboljih igrača Francuske, ali ujedno je i najskandalozniji.

Na dan kada se sastaju Francuska i Argentina u finalu Svetskog prvenstva, mediji podsećaju na najveći skandal u koji je upleten fudbaler koji ove godine, zbog povrede, ne igra za francusku reprezentaciju.

Šuška se da Karim ima preku narav, te da nije u najboljim odnosima sa selektorom i da je i to jedan od razloga zašto ga nećemo gledati u Kataru čak ni u svečanoj loži kako navija za svoju zemlju, piše Stil.rs.

benzema
Foto: Profimedia

Godine 2010. Benzema umalo nije završio iza rešetaka, jer je spavao sa devojkom koja se maloletna bavila prostitucijom.

Skandal je dodatno šokirao javnost kada se saznalo da je sa njima u krevetu bio i Fanko Riberije, a izgleda da nijedan od njih dvojice nije znao koliko godina ima Zahije Dehar.

zahija 1
Foto: Profimedia

Zahija je za veče s igračima dobila 700 evra, a potom i poziv za suđenje, na kojem je utvđeno da “fudbaleri nisu mogli da znaju koliko ima godina”. Pariski sud je 2014. godine u januaru odbacio tužbu protiv francuskih fudbalera, na čiji teret se stavljalo zavođenje maloletnice.

U Francuskoj su inače seksualni odnosi dozvoljeni od 15. godine, ali zakon kaže i da prostitutka ne sme biti mlađa od 18 godina. Tako je Benzema zbog Dehar završio sa igranjem sa reprezentaciju, neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine.

zahija 2
Foto: Profimedia

Zbog te situacije maloletna prostitutka bila je na naslovnicama mnogih svetskih magazina, a njena karijera je “eksplodirala”! Razni finansijeri su joj nudili koliko god je novca htela, da bi izgradila profesionalni put po želji.

Zbog njenog ekscentričnog stava i konstantnog pojavljivanja u medijima, dobila je u Francuskoj nadimak “Skandalozna”.

Najnovije vesti su da je fudbaler Reala i francuski reprezentativac Karim Benzema sada u vezi sa porno glumicom koja je poznata pod umetničkim imenom „Dajamond Kiti“.

Kubanska seks bomba je na društvenim mrežama okačila fotografiju Benzeme ispod koje je napisala „Nedostaje mi moja druga polovina“. Vest se brzo proširila internetom, a Kiti je izbrisala taj tvit. Kubanka na Tviteru ima više od 240.000 pratilaca.

Izvor: Stil

Da li je ovo najpoznatiji preljubnik Mundijala? Fudbalera odala fotka nastala u hotelu posle preljube

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link