Magazin

Fruška gora kakvu niste videli – da se naježiš (VIDEO)

Zadovoljstvom nam je da vam predstavimo novi promotivni video udruženja Fruškać o Fruškoj gori, čiji je autor Andrija Kovač.

Video je realizovan u toku prethodnih mesec dana, dok su članovi Udruženna obilazili, družili se i kao uvek neprestano otkrivali Frušku goru. Nastao je prvenstveno iz njihove želje da prenesu deo njene lepote i sadržaja, zaintrigiraju i podstaknu ljude da dođu i da joj se vraćaju.

Video sumira njihove najdraže i najzanimljivije trenutke na Fruškoj gori u prethodnom periodu, i poziva vas da je doživite kao i oni.

– Snimali smo na nekim od najlepših lokacija kao što su Pećina Beli Majdan, Ledinačko jezero, Livada Kišelez, Jezero Moharač, Bajk park Bukovac, Neštin, Iriški venac itd.

Ovaj video predstavlja samo deo onoga što Fruška gora pruža, i poziva vas da dalje otkrivate sami, a pripremili smo vam i malu pomoć u vidu nove interaktivne mape Fruške gore koju smo nedavno objavili na sajtu www.fruskac.net/rs/mapa.

Mapa vam pored prirodnog i istorijskog nasleđa otkiva i gde možete da prenoćite, vodi vas kroz zone zaštite Fruške gore, sadrži pešačke i biciklističke trekove, informiše o tome gde možete da iznajmite bicikl, jašete konje ili pak uživate u degustacijama domaćih vina – napominju u udruženju.

Uživajte u Fruškoj gori jer leto još uvek nije završeno.

Najlepša izletišta na Fruškoj gori

Čitajte Luftiku na Google vestima

Mladen Borocki

Putnik, panker i stručnjak za istoriju, kulturu i običaje Islanda

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

720 Shares
720 Shares
Share via
Copy link