Magazin Poznati

Frontmen Metalike nabacio novu tetovažu urađenu pepelom pokojne rokenrol legende (FOTO)

Frontmen metalike, tetovaža pepelom lemi kilmister
Foto: Screenshot/YouTube/Erynn Halvorson

Gitarista i pevač Metalike, Džejms Hetfild, pohvalio se na društvenim mrežama da je odradio novu tetovažu. To ne bi bilo ništa neobično, da u mastilo kojim je urađena tetovaža, nije dodat pepeo pokojne rokenrol legende, Lemija Kiilmistera, osnivača i frontmena Motorheada.

Lemi je preminuo krajem decembra 2015. godine, samo par dana nakon što je proslavio svoj 70. rođendan.

Reč je o “sličici” keca pika, inspirisanim jednim od najvećih hitova Motorheada “Aces Of Spades”.

Mesto za novi tatu frontmen Metallice našao je na srednjem prstu desne ruke, a i za to postoji razlog, piše Headliner.rs.

“Ova tetovaža omaž je mom prijatelju i velikoj inspiraciji, gospodinu Lemiju Klimisteru. Da nije bilo njega, ni Metalike ne bi bilo”, istakao je frontmen ovog benda na Instagramu, i dodao:

“Crno mastilo pomešano je s prstohvatom dela njegovog pepela, koje mi je velikodušno ostavio. Ovako, još može svetu da pokazuje srednji prst”.

Da podsetimo, Lemi je preminuo dva dana pošto je saznao da ima rak prostate. Godinama unazad borio se i s drugim zdravstvenim problemima, a prema tadašnjim rečima Ozija Ozborna, s kojim je bio izuzetno blizak, “otišao je prilično mirno”.

Posle njegove smrti, pepeo Lemija Kilmistera stavljen u metke i poslat najbližim prijateljima.

Kako se uopšte radi tetovaža od pepela?

Mala količina nečijeg pepela (nešto manje od supene kašike) može se iskoristiti pri tetoviranju tako što se doda u bočicu sa sterilisanim mastilom, fino usitnjena.

Uzimajući u obzir temperaturu u peći za kremaciju – brojni strani mediji ističu da se “praktično sve bakterije tamo unište” i da zato nije opasno uraiti ovako nešto.

Izvor: Headliner.rs

Sara prekrila celo telo tetovažama i pirsinzima: Nisam ništa manje žena, ni lošija majka (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link