Balkan Magazin

Francuska prognala porodicu iz BiH koja je maltretirala ćerku zbog ljubavi sa Srbinom

Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen izjavio je danas kako će porodica koja je maltretirala svoju ćerku zbog ljubavne veze sa Srbinom biti proterana.

– Čim se završi sudska procedura, biće sprovedeni do granice jer nemaju šta da traže na tlu Francuske – napisao je Darmanen na Tviteru.

Sedamnaestogodišnju devojku islamske veroispovesti poreklom iz Bosne i Hercegovine pretukla je njena porodica nakon što su saznali da je u vezi s momkom, hrišćaninom (pravoslavcem) iz Srbije. Roditelji su je zajedno s njenim ujakom i tetkom tukli po licu i telu, a potom su joj obrijali glavu.

Devojčini roditelji, ujak i ujna u četvrtak su stavljeni pod sudski nadzor i čekaju suđenje u Bezansonu za nasilje nad maloletnom osobom u prisustvu drugih osoba.

Njih je u ponedeljak privela policija koju je o incidentu obavestio dečko tinejdžerke koja se sada nalazi pod sudskom zaštitom.

Izvor: Tanjug

Francuska besplatno testira na koronu, bez uputa i komplikacija

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

72 Shares
Share via
Copy link