Magazin

Tinejdžerku (17) ošišali na ćelavo i izlomili joj rebra zbog zabavljanja sa Srbinom

Sedamnaestogodišnju devojku, rodom iz Bosne i Hercegovine, brutalno su pretukli roditelji i rođaci jer se zabavljala sa mladićem iz Srbije.

Bizaran incident dogodio se u Francuskoj, nakon što su roditelji saznali da je njihova ćerka otišla iz kuće da bi bila sa Srbinom, pravoslavcem.

Kako prenose francuski mediji, devojku su roditelji i tetka i ujak pretukli i obrijali joj glavu ljuti što je sebi dozvolila da se upusti u vezu sa Srbinom.

Incident se dogodio u ponedeljak u Besankonu, a policija je privela četiri osobe zbog sumnje da su fizički zlostavljali devojku, prenosi Telegraf.

Devojka je, kako mediji navode, pre nekoliko meseci otpočela vezu sa Srbinom (20), ali se porodica toj vezi protivila.

Kako nije uspela da dobije blagoslov roditelja, devojka je prošle sedmice pobegla od kuće. Ona im se javila i rekla im da je to bila njena odluka, a roditelji su pokušali da je smire i privole da se vrati nazad kući.

Posle četiri dana devojka je odlučila da ode i lično popriča sa roditeljima, ali je po dolasku u stan doživela horor.

Ona je naime, zajedno sa dečkom došla u stan gde živi njena porodica, ali su napadnuti odmah čim su ušli. Devojku su odveli u sobu gde su je mučki pretukli, dok je mladić uspeo da se otrgne i izleti iz stana kako bi pozvao pomoć.

Dok policija nije stigla, otac, majka, tetka i ujak su devojku udarali po licu i telu, a otac je njenom bratu naredio da mu donese mašinicu, i potom je devojku ošišao do glave.

Policija je ubrzo stilgla na lice mesta i pohapsila celu familiju. Devojka je hitno prevezena u bolnicu gde su joj konstatovane teške telesne povrede.

Protiv roditelja povređene devojke i dvoje njenih rođaka podneta je krivična prijava zbog nasilja nad maloletnim licem.

Jedan šamar ženi nije nasilje, a abortus je greh

73 Shares
Share via
Copy link