Magazin

Fotograf za svadbe odbio da vrati novac, iako je mlada poginula pre venčanja

mladenci

Justin Montney nesumnjivo je još uvek u žalosti zbog gubitka svoje verenice, a sada mu preti i tužba pred sudom, podnesena od strane fotografa koji je trebalo da snima njihovo otkazano venčanje.

Alexis Wyatt (22) preminula je u saobraćajnoj nezgodi, kada se u februaru njen automobil sudario sa prikolicom na zaleđenom putu.

Alexis i Justin trebali su da se venčaju 23. maja.

Naime, Justin je za fotografskom kompanijom potpisao ugovor o delu i platio 1.800 dolara avansa.

Kada je kompaniju kontaktirao povodom refundacije novca nakon smrti svoje verenice, njegov zahtev je odbijen.

“Rekli su mi da rezervacija i novac važe za moje naredno venčanje, što je bilo veoma potresno za čuti”, rekao je Justin medijima, a preneo portal NZ Herald.

Justin tvrdi da bi novac morao da mu bude vraćen, s obzirom da mu nisu pružili nikakve usluge.

Izrevoltiran takvim stavom, Justin je ostavio negativne komentare o kompaniji na popularnoj internet stranici za organizaciju venčanja, a sada mu zbog tih kritika preti tužba.

Iz kompanije tvrde da je Justin u novembru prošle godine potpisao pravno obavezujući ugovor, kao i da je protiv njih isfabrikovao “kampanju mržnje”, zbog čega su bili zatrpani negativnim pozivima, e-mailovima i komentarima na internetu.

Internet stranica pomenute fotografske firme na društvenim mrežama od tada umesto javnog pristupa, komentarisanje i interakciju dozvoljava samo na upit.

Duboki naklon za mladence koji su umesto svadbenih poklona zasadili šumu

Mladen Borocki

Mladen Borocki

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


52 Shares
Share via
Copy link