Horoskop Horoskopski znakovi

4 opasna datuma u februaru 2022. koji mnogima nose probleme i nevolje

uplasena devojka

Stručnjaci za astrologiju upozoravaju da nas u februaru 2022. godine čekaju četiri vrlo ‘opasna’ datuma, koji će mnogima doneti nedaće i potencijalne opasnosti.

U astrologiji ništa nije crno-belo, pa tako ni ovi dani ne moraju nužno doneti nevolje, jer konci sudbine naposletku su uvek u našim rukama.

11. februar – Merkur u konjunkciji sa Plutonom

Konjunkcija se u astrologiji smatra najdisharmoničnijim i najagresivnijim planetarnim aspektom, a kada je 11. februar 2022. konkretno u pitanju na istoj strani Zemlje nalaziće se Merkur i Pluton, koji će se naći veoma blizu jedan drugom.

To će rezultirati jednim vrlo dinamčnim i stresnim danom, u kojem sve može krenuti po zlu. Tog dana ne računajte na sreću, jer je neće ni biti. Sve što budete radili tog dana morate se voditi isključivo logikom i razumom.

16. februar – Venera u konjukciji sa Marsom i punim Mesecom

Još jedna nezgodna konjukcija čeka nas samo pet dana posle prve, tačnije 16. februara. Pojedini astrolozi upozoravaju da bi ova mogla biti i opasnija od prethodne, s obzirom da će pun Mesec u Lavu stvarati dodatne probleme.

Energetski sukob Venere i Marsa donosi nagli pad produktivnosti u poslu, brzo gubljenje energije, ali i probleme na polju ljubavi. ovog 16. februara nemojte se prihvatati nikakvog komplikovanog posla i be ulazite u nove projekte.

24. i 25. februar – opadajući mesec u Strelcu

Astrolozi su analizirali ovaj položaj planeta i zaključili da će nam ova postavka doneti mnogo problema.

Potrudite se svim silama da ne kupujete skupe stvari jer vas Mesec može lako navesti da bespotrebno trošite, zbog čega ćete kasnije vrlo verovatno zažaliti.

Mars u Jarcu 24. januara svima donosi uspeh, a 7 znakova će procvetati finansijski

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


258 Shares
258 Shares
Share via
Copy link