Horoskop Horoskopski znakovi

Mars u Jarcu 24. januara svima donosi uspeh, a 7 znakova će procvetati finansijski

devojka-sesir-lenonke

Mars, Planeta akcije, napušta svoje mesto u vatrenom Strelcu i kreće direktno u znak Jarca 24. januara, gde će ostati do 6. marta. Na našu sreću, Mars je moćan u ovom znaku, što znači da voli da bude u Jarcu . Dobre stvari dolaze.

Ukratko, postoji mogućnost velikog profita u poslu.

Kako će tokom ovog tranzita Mars uticati na ljude različitih horoskopskih znakova, kuda će ih Mars odvesti i koje mere treba da preduzmete da biste obezbedili povoljnost i izbegli nepogodnost u toj situaciji?

Opet, pošto Mars voli da bude u Jarcu, imamo mnogo planetarne moći na raspolaganju u narednih šest nedelja. Stvari se razvijaju!

Ovan

Mars je gospodar prvog i osmog polja i tranzitira u 10. polju karijere, imena i slave. Tokom ove faze možete postići uspeh u svojim naporima na polju karijere, ali ipak, možda nećete biti potpuno zadovoljni svojim dostignućima.

Ovo je period kada ćete dobiti priznanje i poštovanje na svom radnom mestu zbog truda i napornog rada koji ste uložili u prošlosti. Suočavaćete se sa svakim izazovom na radnom mestu veoma efikasno, ali takođe treba da budete oprezni jer neko može da planira nešto protiv vas.

Finansijski situacija će biti stabilna; ipak, savetuje se da u ovoj fazi ne pravite nikakva finansijska ulaganja ili veliku kupovinu.

Bik

Mars vlada 12. i sedmom kućom i tranzitira u devetoj kući sreće, duhovnosti, viših studija i autoriteta. Tokom ovog perioda, priliv novca će se povećati, a mnogi će takođe moći da krenu na daleka putovanja.

Velike su šanse da odete u stranu zemlju. U karijeri, ovo je dobro vreme da zaradite dobar profit u vezi sa svojim poslom, a takođe ćete poboljšati i vaš status u društvu.

Atmosfera na vašem radnom mestu može postati izazovna za vas i možda ćete morati da prihvatite neke nepovoljne promene na poslu, a promene mogu biti interni transfer ili promena lokacije.

Blizanci

Za Blizance, mesečev znak Mars je vladajući gospodar šeste i jedanaeste kuće i tranzitira u osmoj kući okultnog, iznenadnog gubitka/dobitka i nasleđa. Finansijski, pojedinci će se osećati stabilno i sigurno tokom ove faze.

Ipak, savetuje se izbegavanje bilo kakvog ulaganja jer se možete suočiti sa gubicima. Neke prošle investicije će se pokazati plodonosnim, donoseći vam profit.

U karijeri, ovaj period može biti malo težak za vas, posebno kada se radi o poslu, jer možete da se suočite sa preprekama dok napredujete, a možete doživeti i gubitak u karijeri.

Tokom ovog perioda izbegavajte duga putovanja i držite se dalje od bilo kakvih pravnih pitanja.

Rak

Mars je gospodar 10. i pete kuće i tranzitira u sedmoj kući braka i partnerstva.

Tokom ovog perioda može doći do nekih problema pri napredovanju u karijeri, pa se stoga savetuje da izbegavate bilo kakvu raspravu sa ljudima na vašem poslu.

Tokom ove faze, vaši nadređeni ali i podređeni možda neće biti baš zadovoljni vama. Oni koji su duže u poslu mogu smatrati da je ovaj period stresan, pa se savetuje da ne započinju nijedan novi startup ili projekat.

Savetuje vam se da kontrolišete svoju dominantnu prirodu, posebno u karijeri ili u kancelariji.

Lav

Mars je gospodar četvrte i devete kuće i tranzitira u šestoj kući duga, neprijatelja i bolesti. Ovaj period bi vas mogao dovesti u neke pravne probleme, a ako ste već u jednom, onda bi se stvari mogle malo zapetljati.

Međutim, Mars u šestom polju je uništavač neprijatelja, tako da, ne brinite, jer vaši neprijatelji neće moći dugo da vam smetaju. Na planu karijere, vaš učinak se može jako poboljšati na poslu. Štaviše, vaši napori da postignete uspeh mogli bi biti cenjeni i mogli biste da nadmašite svog rivala na radnom mestu.

Za preduzetnike koji vode posao, profesionalni ciljevi mogu se postići velikim trudom, a vaš poslovni partner/saradnik će vam pomoći da uspete. Finansijski možete potrošiti novac na luksuzne stvari, poklone i elektroniku.

Devica

Mars je gospodar treće i osme kuće i tranzita u petoj kući ljubavi, romantike i dece.

Tokom ovog tranzitnog perioda na polju karijere možete se suočiti sa izazovnim situacijama. Stoga se od vas traži da uložite iskrene napore kako biste održali srdačne odnose sa nadređenima i kolegama.

Vaše unapređenje i povećanje plate mogu biti dodatno odloženi.

Privrednici u poslu će proći kroz prosečnu fazu tokom ovog perioda i možda neće postići željeni profit. U finansijskom smislu, dugoročna ulaganja mogu biti korisna za vas; stoga je potrebno pravilno finansijsko planiranje tokom ove faze, a takođe izbegavajte preuzimanje bilo kakvog rizika radi kratkoročne dobiti.

Škorpija

Mars je vaš gospodar prvog i šestog polja i tranzitira u trećoj kući dokumenata, kratkih putovanja i hrabrosti.

Ovaj tranzit će biti povoljan za vas jer ćete svojim napornim radom ostvariti sve svoje ciljeve i razviti sposobnost da uspete.

Savetuje se da ne ulazite u pravne probleme tokom ovog perioda.

Postoje šanse da ćete morati da putujete na kratke udaljenosti zbog posla i karijere, a možda ćete dobiti i sjajne finansijske rezultate za te uložene napore.

Strelac

Mars vlada vašim petim i 12. poljem i tranzitira u drugoj kući novca, bogatstva, porodice i dogovora.

Tokom ovog tranzita možete se suočiti sa nekim imovinskim sporom između članova domaćinstva, pa se uzdržite da ne govorite loše o bilo kome i ponašajte se pristojno jer to može uneti nesklad u odnose.

Oni koji su povezani sa stranim kompanijama ili multinacionalnim kompanijama u karijeri će tokom ovog perioda steći novčanu korist i doživeti brzi razvoj karijere.

Konkurenti mogu pokušati da stvore pritisak i mogu pokušati da vam pokvare imidž; stoga budite veoma oprezni u svojoj karijeri.

Jarac

Mars je gospodar 11. i četvrte kuće i tranzitira u prvoj kući koja označava sebe, ličnost i samopouzdanje.

Ovaj tranzit će doneti neke promene u vašem ponašanju, a moguće je da ćete postati pomalo agresivni u svojoj prirodi.

Stoga se od vas traži da ostanete mirni i strpljivi tokom ovog vremena.

Finansijski, ovo je vreme za kupovinu nove imovine i izvođenje neophodnih građevinskih radova. Takođe ćete veliki deo prihoda trošiti na sebe, a rashodi će biti u porastu.

U karijeri odnosi sa nadređenima na poslu su i dalje umereni i savetujemo vam da u ovom periodu ne menjate posao. Možda ćete dobiti poziv na saradnju od kolega i nadređenih, ali ćete morati da promenite način pristupa ljudima.

Vodolija

Mars je gospodar 10. i treće kuće i tranzitira u 12. polju troškova, putovanja/naseljavanja u inostranstvo i uspeha.

Tokom ovog perioda, postoje šanse za kratka putovanja, ali će verovatno biti manje plodna.

Možda ćete primetiti iznenadnu promenu u stavu vaših kolega prema vama, a mogli biste biti svedoci oštrog tona vaših nadređenih. Tokom ovog perioda, vaš naporan rad i trud su mantra koje treba da se pridržavate.

Ovo nije pravo vreme za traženje promene posla ili transfera. Tokom ovog perioda, velike su šanse da ćete možda putovati u inostranstvo da biste pronašli posao.

Finansijski nije preporučljivo donositi bilo kakve veće odluke tokom ove godine.

Ribe

Za mesećev znak Riba, Mars je gospodar devete i druge kuće i tranzitira u 11. polju dobitaka, želja i druženja.

Ovaj period će biti veoma pozitivan za preduzetnike. Prijatelji a sreća će vam pomoći u svim poteškoćama na koje možete naići u ovom periodu.

Na planu karijere, možda ćete dobiti dugo očekivano unapređenje i rašćete tokom ovog perioda. Takođe biste mogli da dobijete nagrade i priznanja od svog pretpostavljenog što vam može dodatno pomoći u napredovanju.

Za preduzetnike veliki finansijski poslovi mogu postati profitabilni, a možda ćete imati koristi od partnera iz inostranstva.

Takođe je verovatno da ćete imati određene dobitke u pravnim stvarima. Finansijski će vam ovaj period biti veoma povoljan, a postoje šanse da dosadašnja ulaganja donesu plodne rezultate.

 

Bik, Lav, Devica i Jarac imaju najbolje šanse da se obogate i postanu slavni i uspešni

 

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


640 Shares
640 Shares
Share via
Copy link