Film Magazin

Fatalne greške u filmovima koje obožavamo

Ove filmove obožavate, ali da li ste primetili fatalne greške? Vratite film i pogledajte malo pažljivije.

Tokom scene tuče u filmu “Montevideo, Bog te video” iza junaka se jasno vide klima uređaji koji u doba koje film prikazuje, ipak, nisu postojali. U pitanju je 1930. godina.

montevideo

U filmu “Nebeska udica” u sceni gde se glumac hvata za koš, on je u dva kadra iste scene na različit način okačen na koš.

nebeska1

Prvo spreda, a onda dok pada i otpozadi.

nebeska2

“Maratonci trče počasni krug” obeležila je čuvena scena “Kupačice moja”, ali se baš u njoj Bora Todorović Seki Sablić umesto imenom lika kojeg glumi “Kristina” obraća sa “Čekaj malo, Seko”.

Nikola Kojo je u ostvarenju “Mi nismo anđeli 3” toliko besan što njegova mezimica (Mirka Vasiljević) ima dečka, da je tokom vožnje automobila zaboravio da drži volan.

nikola kojo

A u trenutku kada to shvata, on okreće volan levo, a automobil skreće desno.

I čuveni “Ratovi zvezda” ne mogu da ostanu pošteđeni, greška je možda mala, ali je zasigurno smešna. Ratnike velike “Imperije” zamalo da ubije zid. Kako? Pa, recimo da se jedan od njih pri ulasku malo zaneo i nije primetio da mu je glava sa maskom veća od vrata i “pljas”.

ratovi zvezda

Kada Hari Poter ima dvoboj sa Melfojem, na kraju se umeša profesor Snejp, izgleda da niko, pa ni oni sami nisu primetili da se među okupljenom decom nalazi i uljez – kamerman koji je zaostao.

hari poter

U Hičkokovom legendarnom filmu “Sever, severozapad” kada se u restoranu Eva Maria Sent sprema da puca na Kerija Granta, u pozadini vidimo dete koje je pred sam pucanj zapušilo uši…

sever severozapad

Najveće nesreće na snimanjima holivudskih hitova

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
55 Shares
Share via
Copy link