Fashion Week taksi ponovo na ulicama grada

0
taksi-3-photo-by-Vanja-Ivosevic-novisad

Serbia Fashion Week će se i ove jeseni pobrinuti da pripadnice nežnijeg pola nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taksija izađu zadovoljne, sa poklonom od prestižne kozmetičke marke INGLOT. U narednom periodu, na novosadskim ulicama primetićete jedan neobičan taksi koji dame obožavaju.

Serbia Fashion Week taksi saobraćaće svakog dana od 21. do 28. oktobra u Novom Sadu, u saradnji sa udruženjem Naš taksi. Kada ugledate vozilo obeleženo znakom Serbia Fashion Week-a, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerka Inglota koja će vas ulepšati i posavetovati o načinima i trikovima šminkanja. A kada budete izlazili iz taksija, dobićete i poklone u vidu paketića sa Inglot šminkom.

Već od 9. novembra očekuje nas početak glavne manifestacije – Serbia Fashion Week, čiji će glavni program biti smešten u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma, tokom koje ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za sezonu Jesen/zima koje nam donose preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope. Od 9. do 16. novembra, uživaćemo i u  drugim segmentima mode – u Design Weeku, edukativnim konferencijama, show roomu i mnogim drugim.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here