farbanje kose karantin
Magazin Svet

Ezra ima 92 godine i ofarbao je kosu svojoj supruzi, a šta ste vi uradili za voljenu osobu?

Pandemija koronavirusa praktično je zaustavila život na zemlji i neke od uobičajenih rituala potpuno poremetila. Stvari o kojima skoro da nismo ni razmišljali zbog vanrednih mera karantina postale su svojevrsna noćna mora.

Ovo se pre svega odnosi na profesionalce koje smo uzimali zdravo za gotovo, pa tako sada kad frizeri ne rade ili ćemo prestati da brinemo o kosi ili zamoliti nekog drugog da nam pomogne, piše „Bored panda“.

Međutim jedna baka ne odustaje od ulepšavanja čak ni u izolaciji, a u tome joj pomaže njen muž Ezra. Budući da su oboje 92-godišnjaci, a u braku su 67 godina, spadaju u rizičnu grupu da se zaraze virusom korona, tako im je kretanje ograničeno pa su morali da otkažu sve tretmane i obaveze koje su imali zakazane.

Tako je u nedostatku frizera, Ezra preuzeo brigu oko kose svoje žene.

Yael Shapira Avrahamאלו סבא וסבתא שלי בני 92 (שיהיו לנו בריאים) בכל מצב סבא שלי דואגת שסבתא שלי תרגיש מטופחת לא רואים דברים כאלה כל יום🙏❤

Gepostet von ‎הצינור‎ am Montag, 30. März 2020

Fotografiju je na Fejsbuk stavio njihov unuk Ijael Šapira Avraham i uz nju napisao: „Ovo su moji 92-godišnji baba i deda. Moj deda se o baki brine u svim situacijama. Ne viđamo često stvari kao što je ova.“ a objava je ubrzo postala viralna sa preko 60 hiljada lajkova.

„Idem po moju kaficu. Ne zanima me ništa, odoh ja!“ (VIDEO)

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

137 Shares
137 Shares
Share via
Copy link