Novi Sad

EXIT Festival od 13. do 16. avgusta, o programu i refundaciji narednih dana

Jubilarni 20. Exit festival definitivno će biti održan ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, i to u periodu od 13. do 16. avgusta, potvrdili su danas organizatori festivala.

Exit tim najavio je i da će se ovogodišnje izdanje organizovati u bliskoj saradnji sa nacionalanim kriznim štabom Srbije, a kao jedna od mera biće i smanjenje kapaciteta festivala na pola od uobičajnih 55.000 posetilaca po danu.

Biće zatvoreni i pojedini rovovi u kojima je inače smešteno više od 40 bina i zona, ali će centralni Main Stage, Dance Arena i No Sleep bina biti otvorene.

„Ponovno pokretanje prodaje ulaznica kreće 1. juna tačno u podne, dok će više detalja o programu, formatu, ali i svim opcijama za refundaciju za one kojima ne odgovaraju novi datumi, biti poznato već u narednim danima. Festivalski tim je potvrdio i da je veliki broj izvođača već izrazio veliku želju da na tvrđavi nastupi ovog leta, a nakon što su mnogi od njih bili u izolaciji mesecima, EXIT vide kao mogućnost da se konačno sretnu sa fanovima uživo“, navode organizatori, a preneo 021.

Iz organizacije dodaju da su dobili mnogo poruka i mejlova podrške od izvođača, agenata i drugih festivala, koji održavanje Exita vide kao šansu za oživljavanje kompletne svetske event industrije.

Stidite li se tog prvog EXIT-a, koji je sve ono što danas nije?

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

299 Shares
299 Shares
Share via
Copy link