Film Magazin

Kokainska ispovest Eve Ras: Kada sam šmrkala 2 dana ne bih jela, spavala, ni piša*a

eva-ras-toma
Foto: Alo/Dejan Briza

Srpska glumica Eva Ras u poslednjem intervjuu otkrila je nepoznate detalje iz svoje burne biografije. Naime, glumica je priznala da je bila na kokainu, te dodala da je probala narkotike iz čiste radoznalosti, a zatim prošla kroz pakao zbog njih.

Eva Ras, pre nego što se udala za slikara Radomira Stevića Rasa, bila je u braku s muškarcem čiji identitet ne želi da otkriva u javnosti, a zbog njega je počela da se drogira.

– Moj prvi muž, s kojim sam bila dok sam studirala Fakultet dramskih umetnosti, drogirao se. Nisam znala za to dok smo se zabavljali, saznala sam tek kad smo se venčali. Tih šezdesetih godina narkomanima smo zvali samo one koji su se lečili od droge, a ne i one koji su je koristili. Zbog toga su mnogi mislili da drogiranje nije ništa strašno – započela je Eva svojuz ispovest, pa je objasnila kako je prvi put probala drogu:

– Suprug me nikad nije nagovarao na to. Međutim, droga se vukla po stanu i gledala sam kako je on uzima. Jednom sam mu rekla da hoću i ja da probam. Odgovorio mi je da ne želi da bude svedok tome i da to uradim dok on nije kod kuće. Tako sam i učinila. Ušmrkala sam taj prašak, bio je to kokain. Imala sam 20 godina kada sam prvi put probala drogu.

Eva je opisala da nakon uzimanja narkotika nije znala za sebe i da danima nije jela i spavala.

„Kad bih se nadrogirala, mislila bih da mogu da prođem kroza zid. Pipala bih zidove i činili su mi se mekani. Taj čudan osećaj u glavi trajao bi danima. Dva dana ne bih jela, pila, spavala, niti pišala. Nisam imala nikakve fiziološke potrebe. Kad bih sklopila oči, ukazivala bi mi se čudna priviđenja. To je bilo jezivo. Povraćala sam od psihičkog gađenja, jer sam izgubila sebe u svemu tome“, ispričala je Eva.

Glumia je prestala da uzima kokain jer nije želela da postane zavisnik.

„Prošle su nedelje dok nisam došla sebi. Kad sam shvatila da stabilno stojim na zemlji i da zid nije mekan, znala sam da sam dobro. Razvela sam se od prvog supruga i prestala sa drogiranjem. Neću da pričam o njemu i otkrivam ko je. On ima svoj život i nemam pravo da mu ga zagorčavam. Ne samo njemu već i njegovoj deci i unucima“, rekla je Ras za „Informer“, a prenosi Nova.

Ko je novosadska Kokaina koja je pala sa 20 kilograma droge i 5 pištolja? (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

oznake

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

124 Shares
124 Shares
Share via
Copy link