Novi Sad

Počela pretprodaja stanova u palati Emerald Hil, veliki popusti samo 3 dana

emerald-garden-residence

Detelinara je urbanizovana u vreme socijalizma, kada se nije mnogo polagalo na dizajn i udobnost stanovanja, ali vremena se menjaju, zahtevi savremenog čoveka diktiraju tržišne trendove svuda, pa i u stanogradnji.

Došlo je vreme da se Detelinara redizajnira, da dobije novo, moderno ruho, da život u ovom kvartu postane udobniji, lepši i primamljiviji. Prvi korak u ovom smeru je izgradnja stambeno poslovne palate Emerald Garden Residence, poznatog novosadskog građevinskog preduzeća Emerald Hill, koje je u našem gradu, za gotovo tri decenije izgradilo preko 100.000 kvadrata stambenog i poslovnog prostora.

stanovi-cena-emerald-garden

Početak prodaje stanova i lokala u ovoj zgradi planiran je za „Dane pretprodaje“ od 27. do 29. jula tekuće godine. Za ovu priliku, investitor je pripremio izuzetne popuste koji će mnogima značajno pomoći da kupe sebi porodični dom. Zgrada će biti podignuta na parceli preko puta vrtića Petar Pan i OŠ Toza Marković, oivičenoj ulicama Janka Čmelika, Orlovića Pavla, Tarasa Šefčenka i Grčića Milenka.

Zakazivanje ličnog termina za Dane pretprodaje moguće je izvršiti pozivanje broja telefona 069 820 888 0 (klik za poziv)

Na pet etaža biće izgrađena 84 komforna stana, veoma visokog kvaliteta opreme i ugrađenih materijala. Ispod prizemlja, predviđenog za jedini poslovni prostor takve vrste i veličine u ovom kraju, kakav je do sada mnogo nedostajao ovdašnjim žiteljima, smestiće se dve podzemne parking etaže sa ukupno 101 prostranim parking mestom, pa će svi stanari moći da, kupovinom nekog od njih, reše sebi problem držanja automobila.

emerald-hil-prodaja-stanova

Iznad dela poslovnog prostora biće postavljen samoodržavajući zeleni krov, što će doprineti ekološkim uslovima življenja u ovoj višespratnici, ali i dodati finu estetsku nijansu čitavom kvartu. Na samom vrhu, sa smaknute etaže, prostorom će dominirati penthausi s velikim krovnim terasama i nenadmašnim pogledom.

Na naše pitanje zašto bi Novosađani trebalo da kupe stan baš u Emerald Garden Residence, Ostoja Simetić, iz sektora marketinga, objašnjava da je uz nesumnjivi kvalitet koji je Emerald Hill dokazao u Novom Sadu, novim urbanističkim planom neposredne okoline ovog objekta, učinjeno mnogo na dostupnosti svih potrebnih sadržaja za život jedne porodice.

emerald-garden-residence-stanovi

– Grad je predvideo da se na susednoj parceli, uz našu zgradu, podignu nova, moderna i dobro opremljena ambulanta i prostorije mesne zajednice, uz novu zelenu površinu, fontanu i javnu česmu, a JKP Tržnica će izgraditi sasvim novu pijacu sa svojim poslovnim prostorijama. Kada se tome doda odličan lokal ispod cele naše zgrade, dakle na nekih 1.500 kvadratnih metara, za koji već postoji ogromno interesovanje lanaca maloprodaje i kozmetičkih kuća, postaje kristalno jasno da će stanovnici Emerald Garden Residence palate imati sve na dohvat ruke, što do danas nije bio slučaj u ovom delu Novog Sada – kaže Simetić dodaje da je moto njihove firme da grade sve objekte kao da će baš oni u njima stanovati.

Stanovi su opremljeni u saradnji sa najboljim proizvođačima opreme za građevinske objekte. Podne obloge renomiranog Tarketa, sa 30 godina garancije, daju utisak visoke klase, koju opravdavaju i dodatno potvrđuju visokokvalitetne Hansgröhe sanitarne armature, fantastična italijanska keramika u kupatilima i kuhinjama, te REHAU nemačka stolarija.

Od arhitekte-dizajnera enterijera, Stefana Tomića, saznajemo da je na raspolaganju kupcima stanova u ovoj zgradi i mogućnost njihovog kompletnog opremanja nameštajem po meri i zahtevima kupca.

emerald-garden-stanovi

Da podsetimo, samo tokom Dana pretprodaje, 27-29.07.2020. stanove i lokale u Emerald Garden Residence palati možete kupiti ili rezervisati po promotivnim cenama uz izuzetno atraktivne popuste koji prave razliku.

Zakazivanje ličnog termina za Dane pretprodaje moguće je izvršiti pozivanje broja telefona 069 820 888 0 (klik za poziv).

 

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

312 Shares
312 Shares
Share via
Copy link