Novi Sad

Emerald Danube Residence – luksuzna zgrada na prilazu Ribarcu

Emerald-Danube-Residence-3

Građevinski investitor Emerald Hill nudi Vam luksuzne stanove u Novom Sadu. Sa više od 100.000m2 izgrađenih u prethodnih 10 godina, iz ponude ekskluzivno za Vas izdvajaju svoj novi projekat – Emerald Danube Residence.

Objekat izgrađen u saradnji sa prepoznatljivim partnerskim firmama nalazi se u Ulici Sime Matavulja, u neposrednoj blizini Ribarskog ostrva, Limanskog parka i Dunavskog keja. Ova lokacija je veoma atraktivna, pogotovo imajući u vidu da grad Novi Sad planira izgradnju novog mosta baš tamo u bliskoj budućnosti. Takođe se nedaleko od zgrade mogu pronaći osnovna škola, bolnica i pijaca, što je od velikog značaja za sve one koji su trenutni i budući stanari objekta Emerald Danube Residence.

Stanovi posebno odabrani za Vas su prostrani i savršeni za one koji cene komfor i udobnost.

emerald-stan-2

emerald-stan-1

Prvi stan se nalazi na poslednjoj etaži. Karakteriše ga veliki dnevni boravak spojen sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe i dva kupatila, a njegova površina iznosi 99m2. Pored brojnih soba, dve terase i izuzetnog osvetljenja, stan je obogaćen i krovnom terasom od dodatnih 18m2, koja ima pogled na prelepu panoramu grada, i u njoj možete da uživate tokom cele godine.

Drugi stan je na prvom spratu, ima tri spavaće sobe i dva kupatila sa površinom od 117m2. Kuhinja, trpezarija i dnevni boravak čine ga toplim mestom za život. Zbog njegovog modernog dizajna, jednako je pogodan za porodice i za izdavanje, što u Novom Sadu postaje sve popularnije.

Velika prednost oba ova stana je što su brzo useljivi – već od kraja jula meseca. U prizemlju objekta planirana su i dva lokala koja su vrlo lako dostupna svim stanarima, a uz svaki stan postoji i mogućnost kupovine garažnog mesta ili garaže.

Izgradnja objekta Emerald Danube Residence projektno je finansirana od strane Sber banke, koja kreditnim kupcima nudi različite povoljnosti.

Između ostalog, ova zgrada je izgrađena u skladu sa ekološkim propisima i štedljiva je, a udoban život u njoj Vam je zagarantovan. Pri izgradnji, investitor iz Novog Sada obraća pažnju da koristi biorazgradive materijale koji se mogu reciklirati. Na toplotnoj energiji možete uštedeti do čak 50%, a isto važi i za troškove potrošnje vode zahvaljujući modernim slavinama. Odlična zvučna izolacija doprinosi tome da stanari mogu nesmetano da obavljaju svakodnevne aktivnosti, i da pritom budu sigurni da ih komšijska buka neće remetiti u tome.

Zgrada takođe ima zelene krovove koji pojačavaju izolaciju krovnih površina i samim tim smanjuju količinu izgubljene toplote. Garancija na francuske parkete premazane prirodnim sastojcima traje čak 30 godina. Sve ove pogodnosti odraz su izuzetno visokog kvaliteta stanova, savremenog dizajna, kao i svesti o očuvanju životne sredine.

Kupite sebi stan u kome su Vam niski troškovi i prijatan život zagarantovani!

Pozovite odmah: +381698208880

Ili nas kontaktirajte putem E-maila: stanovi@emeraldhill.rs

Web stranica: https://www.emeraldhill.rs/danube-residence/

Instagram: https://www.instagram.com/emeraldhillns/?igshid=1h7sg1bbf38ar

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/emerald-hill-srbija/

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/EmeraldHillNS/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCB4oznxy8dU-XBLRDCP2HTA

Adresa: Bulevar vojvode Stepe 52, Novi Sad

Emerald-Danube-Residence-5

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

253 Shares
253 Shares
Share via
Copy link