Magazin Vesti

Animir dame, ljubičaste sobe, Ceca i Aca da navabe mlade: Elitna prostitucija i podvođenje na jagodinski način

Animir dame prema nalogu i potrebi pozivaju i organizuju sekretarice Dragana Markovića Palme kako bi na svojim druženjima i putovanjima imali osigurnu zabavu. Neke od ovih žena fiktivno su zaposlene u jagodinskim javnim preduzećima.

U novom anonimnom svedočenju koje je pročitala Marinika Tepić navodi se da je ono što se u Palminoj organizaciji dešava u Jagodini školski primer elitne prostitucije i podvođenja.

Kako je Tepić objasnila ovo je iskaz “funkcionera koji je tome svedočio godinama, od mandata 2008. do sada“, sa, kako navodi, brojih „političko-privrednih“ putovanja u Paraliju, Beč, Rim, Pariz, piše N1.

„Šema je uvek ista, proslava nečega uglavnom uz estradne zvezde – Cecu, Đanija, Acu Lukasa, oni su mamac. A kada se zvanični deo završi oko ponoći, na posao stupaju animir dame.

Na putovanjima ih je bilo po nekoliko, putuju sa našom delegacijom i uočljive su svojim izgledom i garderobom.

Neke su iz Jagodine, ima ih koje formalno rade u javnim preduzećima, recimo u JP Standard i iz okolnih sela, a sve koordinišu Palmine sekretarice. Naravno, ne iz svoje glave.

One ih zovu, određuju koja gde i kome ide posle otvorenog dela slavlja. Među najerdovnijima je Palmin gradonačelnik Ratko Stevanović, koji jeste čovek u poodmaklim godinama ali, svedok kaže, sve je to viđao svojim očima.

Mesta u Jagodini ii okolini ima više, među aktuelnijima je klub Tigar u kome postoji ljubičasta soba za to. Sa zaključkom da je ovo školski primer elitne prostitucije i podvođenja žena“, pročitala je iskaz Marinika Tepić.

U prvom video svedočenju koje je prikazano u ponedeljak, anonimni muškarac koji je radio u hotelu u Končarevu tvrdi da su tamo podvođene devojke starosti od 15 do 17-18 godina, a da su razni izbori za mis ličili na stočnu pijacu.

“U tom hotelu nakon raznoraznih žurki na kojima su pevale naše estradne zvezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene devojčice. Po mom slobodnom uverenju imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili sa njim su bili njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu sa njim ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica. Njegove hostese su nagovarale te devojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja verujem da su to traume za tu decu”, rekao je on.

Marinika: Postoje svedoci i fotografije podvođenja u Jagodini, ako je laž Đilas i ja ćemo odgovarati

Luftika

komentara

Klikni da objaviš komentar

151 Shares
151 Shares
Share via
Copy link