Balkan Magazin

Pukla elitna prostitucija na crnogorskom primorju, nema Rusa i Ukrajinaca

prostitucija

Nekako smo navikli da luksuzna letovališta idu ruku pod ruku sa elitnom prostitucijom.

Svake godine su tako brojne strarlete, misice, pevačice i voditeljke „operisale“ na velelepnim jahtama u Crnoj Gori, kojima su brojni bogataši dolazili na ovu atraktivnu destinaciju.

Kako je početkom godine raskrinkan lanac elitne prostitucije, koji je operisao pod maskom brojnih estradnih zanimanja, na spisku su se našle brojne poznate ličnosti sa srpske estrade, koje su strepele jer im je otkriven identitet, kao i katalog usluga koje nude.

Ovog leta dame koje se bave najstarijim zanatom i poslovnom pratnjom imaju novi problem – manjak klijenata.

Izostanak Rusa i Ukrajinaca i novi udar korone krivi za nedostatak posla

Crna Gora je bila raj za elitne prostitutke, jer je ovu destinaciju posećivalo mnogo bogataša, koji su obično dolazili sa jahtama koje vrede milione.

Oni su hteli laku zabavu, pa se zna da su „dame lakog morala“ celo leto bile na primorju kod komšija kako bi zaradile od 1.000 do 5.000 evra za noć, u zavisnosti od vrste usluge.

Ove godine izgleda samo mogu da sanjaju o tome.

– Može da se kaže da je sezona propala ove godine. Nisu došli ni Rusi ni Ukrajinci, koji su najčešći gosti na primorju. Pored toga, korona je ponovo počela da divlja, pa ljudi ponovo izbegavaju putovanja. Zbog ove sveobuhvatne krize, elitnim prostitutkama je ove godine propao posao – kaže dobro obavešten izvor za „Blic“.

Njihova klijentela nisu „obični“ turisti

Kada je u pitanju Crna Gora, neka mesta vrve od turista, ali to ipak nije interesna sfera ovih devojaka.

– One su doslovno očajne, jer posla bukvalno nema. Naravno da ima turista na pristupačnijim destinacijama za običan narod, poput Sutomora, ali tu ne letuje njihova klijentela. Na mestima gde šetaju samo bogataši, ove godine će madam ostati praznih džepova – dodaje izvor.

Kako kaže, kada su neke dalje destinacije u pitanju, one su se fokusirale na Tursku verujući da će tu biti „materijala za rad“.

– Kako čujem i tamo je ista situacija, a nema naznaka da će biti bolje budući da korona brojke rastu iz dana u dan – ispričao je izvor.

Podsetimo, osuđeni makro koji je izašao iz zatvora Mihailo Maksimović šokirao je sve kada napisao knjigu o 12 devojaka koje su radile za njega.

Slavica Dajana Tripunović (51), nekadašnja misica i pevačica uhapšena je u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije. U vezi sa elitnom prostitucijom dovedene su i pevačica Dušica Grabović, starleta Nataša Šavija, rijaliti učesnice Sanja Stanković i Martina Rajić, Plejboj zečica Jelena Jojić kao i mnoge druge.

Iz Dubaija na jahte Bodruma

Na ovu temu govorila je i voditeljka Jovana Jeremić koja tvrdi da već tri godine istražuje ko se sve bavi elitnom prostitucijom u Srbiji.

– Gde se zapravo preselila elitna prostitucija? S obzirom na to da je glavni lanac elitne prostitucije kod nas razbijen i da smo imali dosta imena manekenki, voditeljki, pevačica, glumica, starleta koje su otkrivene u razbijanju tog lanca, ono što ću novo izjaviti, nova saznanja do kojih sam došla je da se elitna prostitucija izmestila sa teritorije Dubaija, jer to je žargonski rečeno, već provaljena destinacija – rekla je nedavno Jeremićeva u svojoj emisiji.

Ona je, takođe, tada otkrila i gde su se prostituke sada preselile.

– Devojke koje odlaze tamo da rade kao modeli, zna se da odlaze tamo u prostituciju. Dakle, ona se, obratite pažnju sada, izmestila u Tursku. Videćemo šta će sada tu da se dešava i ko će završiti na jahtrama Bodruma – objasnila je voditeljka.

Izvor: Nova

Plavokosa TV voditeljka bila najtraženija elitna prostitutka 80-tih, funkcioneri joj ostavljali cele plate

14 Shares
Share via
Copy link