Magazin Moda

Kada manekenka sa najdužim nogama na svetu pruži korak muškarci se isprepadaju (FOTO)

Žena sa najdužim nogama na svetu
Foto: Instagram / ekaterina_lisina15

Duge ženske noge oduvek su bile simbol lepote i elegancije, a bivša ruska sportiskinja, danas uspešna manekenka, ušla je u Ginisovu knjigu rekorda jer dužina njenih nogu iznosi neverovatnih 133 centimetara!

Njeno ime je ​Ekaterina Lisina, a pored neverovatne dužine nogu važi i za najvišu manekenku na svetu i ističe da su muškarci često frapirani njenom visinom, posebno kada ustane.

Pre nego što se profesionalno ostvarila u modelingu, uživala je u uspešnoj karijeri košarkašice. Njene veštine dovele su je do osvajanja bronze na Olimpijskim igrama, piše Žena Blic.

Tvrdi da je ponosna na svoju figuru i visinu od 204 centimetra, ali njena visina često plaši muškarce. Iako je njen izgled za mnoge ljude impresivan, kada se radi o sastancima i muškarcima, to nije uvek tako.

Naime, priznala je da njena visina često izaziva negativnu reakciju kod muškaraca jer je mnogo viša od njih.

– Celog života me ljudi čudno gledaju na ulici – rekla je Ekaterina i dodala kako joj muškarci često priđu kada sedi i onda se šokiraju kada ustane.

– Niko ne očekuje da sam toliko visoka, a reakcije na njihovim licima su neprocenjive – kaže.

Ekaterina je takođe vrlo aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu ima preko 1,1 miliona pratilaca, piše Daily Star.

Izvor: Žena Blic

Bivša manekenka prebija muškarce za 600 € po satu, oni srećni, ona puna love

Čitajte Luftiku na Google vestima

30 Shares
Share via
Copy link