Magazin Poznati

Džoni Dep potrošio 50.000 € u restoranu slaveći pobedu na suđenju protiv Amber Herd (FOTO)

dzoni-dep-dzef-bek
FOTO: RAPH POUR-HASHEMI/PA WIRE

Glumac Džoni Dep i britanski gitarista Džef Bek napravili su ogroman račun u indijskom restoranu u Birmingemu, nakon što je glumac pobedio bivšu suprugu Amber Herd u visokoprofilnom slučaju za klevetu.

Dep je bio u Velikoj Britaniji na koncertima sa muzičarem Bekom, čak je propustio i poslednji dan suđenja da bi gledao šou, kada je porota objavila presudu 1. juna. Njih dvojica su nedavno objavili da će sledećeg meseca objaviti novi zajednički album.

U nedelju (5. juna), dvojac je zatvorio restoran Varanasi za javnost, pošto im se navodno pridružilo još 20 prijatelja na proslavi.

Prema TMZ-u, operativni direktor restorana Mohamed Husein rekao je da je Depov konačni račun ukupno oko 50.000 funti (60.000 dolara).

U postu na Instagramu, restoran je podelio nekoliko fotografija, zajedno sa natpisom koji je glasio: „Onaj o kome se trenutno najviše priča na planeti pridružio nam se sinoć na večeri!“

“Kakvo neverovatno iskustvo sa ljudima lišenim sujete.”

Husein, koji je bio šokiran glumčevim prisustvom, navodno je rekao da je Dep bio izuzetno skroman i da su razgovarali u njegovoj privatnoj kancelariji.

Od Depove pravne pobede, primećivan je u više navrata širom Velike Britanije, uključujući tu i druženje sa Semom Fenderom u pabu u Njukaslu.

U međuvremenu, Herd je ostala prilično neprimetna. Međutim, sestra glumca koji je igrao Akvamena Vitni Henrikez prekinula je ćutanje nakon presude da kaže da je „izuzetno ponosna“ na Amber Herd.

Izvor: Independent

Emotivno pismo Džonija Depa: Posle 6 godina porota mi je vratila život (FOTO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

6 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap