Magazin Poznati

Slavna glumica godinama bila zavisna od opijata, drogu delila sa ocem, zbog ćerke rešila da se sredi

Džejmi li kertis
Foto: Profimedia

Džejmi Li Kertis pamtimo po sjajnim ulogama u holivudskim blokbasterima poput horor serijala “Noć veštica”, urbesnih komedija”Trading Places”, “Riba zvana Vanda” i “Istinite laži”, kao i mnogih drugih, a pored sjajnog talenta, važi za ženu sa izvajanom figurom, zbog čega su godinama o njoj maštali muškarci širom sveta.

Da je i dalje u sjajnoj forrmi, 64-godišnja Džejmi je pokazala i kada se fotografisala za novo izdanje britanskog časopisa “Vogue”, gde je zablistala u elegantnoj crnoj haljini, pa je dobila gomilu pohvala od svojih obožavatelja.

Međutim, kao i brojne druge holivudske face i ona se godinama borila sa problemima zavisnosti od opijata.

Zavisnost od tableta protiv bolova i alkohola

Bila je “navučena” na tablete protiv bolova, zbog jednog naizgled bezazlenog, neuspešnog estetskog zahvata – uklanjanja podočnjaka.

Na njega se odlučila nakon što joj je kamerman na setu filma “Perfect” rekao da ne može takvu da je snima i da “prestane da jede so”.

– Bilo mi je užasno i zato sam otišla na estetsku operaciju. Kada to nije uspelo, bilo mi je još gore – rekla je glumica, koja je tada počela da uzima opijate, a konzumirala je i previše alkohola.

– Zavisna sam bila u dva navrata – prvi put zbog bolova, drugi put zbog stida jer sam bila zavisna – priznala je svojevremeno glumica, a prenosi Kurir.

– Znala sam da tata ima problema, a imala sam i ja, pa smo delili drogu. Bilo je vremena kada sam ja bila jedino dete koje je s njim htelo da razgovara.

Imala sam šestoro braće i sestara, sada ih imam petoro – moj brat Nikolas preminuo je od predoziranja heroinom kada je imao samo 23 godine – rekla je glumica.

Ćerkica je izvela na pravi put

Kada je upadala u krize, krala je lekove od starije sestre i mlađeg brata, a nije je otreznila čak ni njegova smrt.

Ipak, decenijama kasnije, shvatila je koliko je destruktivna za sebe i svoju porodicu, te se 1999. godine izlečila.

– Na pravi put me je izvela ćerka Eni, tada 8-godišnjakinja, koja mi je rekla da nikada nisam tu za nju kada sam joj potrebna. To me trgnulo – rekla je glumica jednom prilikom.

Razbila mit o estetskim operacijama

A priznala je i svoje estetske operacije koje njene koleginice skrivaju više od ičega.

– Sve sam probala, i male korekcije i liposukciju i botoks. Ništa od toga ne deluje – otkrila je iskreno, pa naglasila kako “niko ne spominje da se masnoća koju izvadiš iz tela na jednom mestu, vraća na drugom”.

Iako je godinama njeno telo mnogima bilo simbol savršenstva, otvorila je oči ženama širom sveta.

– Bez odeće izgledam kako izgledam, stvarno. Nemam baš idealne butine. Imam prevelike grudi, mekani, punašni stomačić i masne naslage na leđima.

Ne želim da 40-godišnje žene širom sveta misle da mi je figura savršena. To je prevara i neću više u tome da učestvujem – rekla je slavna glumica.

Izvor: Kurir

Slavna glumica o eri pre interneta: „Mogao si uzeti ko*ain bez straha da te uhvate i bilo je sjajno“ (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

37 Shares
Share via
Copy link