Magazin Srbija

Dušan Vlahović je tiha patnja žena širom Srbije i sveta, a povezivali su ga sa ove 3 lepotice (FOTO)

Dušan Vlahović
Foto: Getty Images

Dušan Vlahović je pravi fudbalski mag, koji svojim znanjem i umećem uveliko oduševljava navijače širom Italije, a srpski mediji su poslednjih dana prepuni naslova o različitim teorijama zavere o njegovoj dosadašnjoj maloj minutaži na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Nagađalo se da je u pitanju povreda, postojale su spekulacije da je imao ljubavnu aferu sa suprugom jednog kolege iz reprezentacije, ali je Vlahović sve to odlučno demantovao, poručujući da je spreman, ukoliko se selektor Piksi odluči da ga stavi u tim, kao i da u reprezentaciji ne postoji razdor.

Međutim, Dušan je i dalje u centru pažnje, a poznato je da je tiha patnja mnogih žena, kako u Srbiji, tako i u svetu.

Ako je sudeći prema društvenim mrežama, Vlahović trenutno važi za najpoželjnijeg muškarca u našoj zemlji. Na Tviteru žene uveliko maštaju da im Dušan postane muž, a mnoge su šokirane što on ima samo 22 godine.

@dusanovazauvek

samo budi tu❤ #dušanvlahović #dusanvlahovic #juventus #fudbalskisavezsrbije #dusanvlahovic9 #dusanvlahovic🇷🇸💎 #dv9 #dv9🇷🇸 #football #footballplayer #footballedit #edit #footballvideo #footballskills #fyp #omgunderrated

♬ original sound – DV9💎🇷🇸

Vlahović je postao prava senzacija, tolika da devojke na TikToku čak prave kompilacije njegovih slika uz hitove domaće muzike, piše Zadovoljna.rs.

@dusanovazauvek

tamo gde si ti.. ❤ #dušanvlahović #dusanvlahovic #juventus #fudbalskisavezsrbije #dusanvlahovic9 #dusanvlahovic🇷🇸💎 #dv9 #dv9🇷🇸 #football #footballplayer #footballedit #edit #footballvideo #footballskills #fyp #omgunderrated

♬ original sound – DV9💎🇷🇸

Mladi fudbaler koji je zvezda Juventusa dobro čuva svoj ljubavni život i ne zna se pouzdano s kim je u vezi.

Ipak, mediji su ga povezivali sa tri lepotice – samo jedna je Srpkinja.

Prelepa ćerka Mileta Kitića

Prošle godine se u aprilu pisalo da su Vlahović i ćerka Mileta Kitića u šemi.

– Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima.

Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu – tada je neimenovani izvor rekao domaćim tabloidima.

Međutim, to su bile samo glasine. Vlahović ih je demantovao tako što je objavio fotografiju s anonimnom brinetom, a Elena Kitić je na Instagramu poručila fanovima da ne veruju u laži.

Vlahović i brineta
Foto: Instagram / vlahovicdusan

Kasnije su mediji pisali da je brineta sa slike devojka po imenu Vanja Bogdanović.

Bivša mis Italije, zanosna Karolina Stramare

Početkom ove godine pisalo se da je Vlahović osvojio bivšu Miss Italije. „Tutosport“ je pisao da se ovaj par sreo u Firenci.

Međutim, na Instagramu je Karolina to demantovala.

– Totalno se držim daleko od onoga što se pisalo i od onoga što se piše. Ne znam o čemu pričate sve ovo vreme. Ako ikada bude nešto bilo za priču, prva ću vam reći – rekla je, a prenosi Zadovoljna.rs

Glumica i influenserka Mariasole Polio

Prelepa Italijanka je glumica i TikTok influenserka, koju je Vlahović navodno ostavio kada je prešao u Juventus početkom godine.

Nijedno od njih dvoje nije potvrdilo vezu ni raskid. Glasine je pokrenuo italijanski magazin „Chi“.

Sve u svemu, žena koja je osvojila srce najboljeg srpskog frajera ostaće misterija.

Izvor: Zadovoljna.rs

„Žene fudbalera na ovu lovu, to je parada kiča“: Rade Bogdanović locirao problem srpske reprezentacije

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
897 Shares
897 Shares
Share via
Copy link