Magazin

Dušan Kovačević: Nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja

dusan kovacevic

Kod nas treba uvesti jednu rigoroznu stvar – nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja, rekao je za portal Nova.rs dramski pisac i reditelj Dušan Kovačević.

Akademik, dramski pisac i reditelj, čiji će novi film “Nije loše biti čovek” uskoro biti premijerno prikazan, ocenio je u razgovoru za Nova.rs da se nalazimo u nekoj vrsti “mirnodopskog rata”.

– Ne vidimo neprijatelja koji svaki dan oduzima živote. Samo u Srbiji dnevno umire 50 ljudi. To je užasno ozbiljno – kazao je Dušan Kovačević.

Prvi čovek Zvezdara teatra rekao je i kako iz dana u dan saznaje da su neki glumci, koji se nisu vakcinisali, oboleli od korone “i da imaju ozbiljne komplikacije”.

– Čovek se razboli i ako se vakcinisao, ali ima simptome običnog gripa i ne ide na respirator. To je cilj – naglasio je Kovačević.

On je poručio i da “ovde treba uvesti jednu rigoroznu stvar – nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja!”.

Izvor: Nova.rs, N1 Beograd

Odbrana dece od vakcinacije – jako, jako, jako pogrešan koncept

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Doktore svaka cast.
    Samo je malo protiv ustavno i normalno samo u diktaturama(fasizmu,komunizmu).
    S druge strane s obzirom na ekonomsko stanje i da neki rade i vikendima,prekovremeno,nemamo ni mogucnosti negde da idemo,tako da je i svejedno.

generic vignette (DESK luftika.rs)
401 Shares
401 Shares
Share via
Copy link