Srbija Vesti

Drama srpske voditeljke u Italiji: Puzala do taksija, ispustili je sa nosila, a doktor ne zna engleski (VIDEO)

olja

Srpska voditeljka Olja Crnogorac doživela je pravu dramu na letovanju u Italiji, kada je dobila strašne bolove u stomaku, ali ne i adekvatnu lekarsku pomoć.

Svoje neslavno iskustvo voditeljka je prepričala na društvenim mrežama, gde je sa pratiocima podelila šta je proživljavala prethodnih dana.

„Na moru mi se desila jedna horor priča koju ću vam ispričati. Želudac je počeo da me boli abnormalno. Bol se širio ka zadnjem delu leđa. Pozvala sam doktora u sobu koji mi je dao neki lek protiv bolova i rekao da je garant nešto puklo i da hitno moram u bolnicu“, započela je Olja.

“Kada su me prevozili do bolnice, u sanitetskom vozilu, desilo se to da su me ispustili kada su me unosili u bolnicu. Ali to nije sve. Četiri i po sata sam ležala, apsolutno, bez infuzije, bez nečega protiv bolova, previjala se. A kada je doktor došao, rekao je: ‘no parlare inglese’ (ne pričam engleski, prim.aut.) i ništa nije moglo da mi pomogne. Ja sam onda otpuzala, uzela taksi, opet išla sat vremena do hotelske sobe i rekla sebi: ‘Olja, umrećeš makar u svojoj hotelskoj sobi, popij ti nešto za bolove, ali nećeš više ovo preživljavati”, rekla je ona dodatno.

Nije otkrila kakav je bio epilog ove priče.

@montenegrina_oHoror bolnica u Olbiji ☹️♬ Sad Music – Max-Music

Izvor: Nova

Vozaču bolnice u Ćupriji dozlogrdilo: Ne želim da ćutim o rasulu i paklu u kojem radim (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

40 Shares
Share via
Copy link