Film Magazin

Srpskom glumcu pred predstavu javili da mu je brat umro i preko noći je osedeo

dragan petrovic

Glumac i profesor na beogradskom FDU, Dragan Petrović Pele, u jednom intervjuu je pričao o jednom od najtežih trenutaka u životu. Njemu su, naime, pred sam početak predstave javili da mu je poginuo stariji brat.

Na pitanje kako čovek tako nešto izdrži, glumac je rekao:

– Izdrži. To je onaj mehanizam samoobmane. Isto je kao i kad se posečeš. To ne boli odmah, boli kasnije. Nalet adrenalina. U prvom trenutku ne osećaš ništa, onda kad se malo osvestiš osećaš bes pa tek onda tugu.

Vest o tome da mu je brat Zoran poginuo zatekla ga je u pozorištu i to pred sam početak predstave.

– Saznao sam pred sam početak predstave. Bila je to sećam se ‘Kolubarska bitka’. Nije u to vreme bilo mobilnih telefona, neko je javio u pozorište. Pitao sam Mišu Janketića, pošto u toj predstavi on igra glavnu ulogu, a ja sam imao dve-tri scene, da li mogu da idem, da li može da igra bez mene. Kaže mi – naravno. Ulećem u neku krntiju od auta koji sam tada vozio i odlazim. Kasnije sam se osvestio. Imao sam 28 godina tada. I kada sam se vratio na Akademiju, vratio sam se kao sed čovek – ispričao je Pele svojevremeno u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

Pele već više od dve decenije radi na FDU. Godine 1997. postao je asistent, da bi posle nastavio kao profesor. Dragan Petrović Pele je u braku sa glumicom Olgom Odanović. Imaju sina Jakova i ćerku Lenku, koja je takođe glumica.

Izvor: Espreso

Srpski glumac do ludila voleo manekenku, a ona ga je prevarila i duševno slomila

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

30 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap