Magazin

Srpski glumac do ludila voleo manekenku, a ona ga je prevarila i duševno slomila

miranda i stefan
Foto: Luka Šarac

Bivša manekenka Miranda Vidjak već nekoliko godina nije u vezi sa srpskim glumcem Stefanom Kapičićem. Međutim, manekenka je svojevremeno prouzrokovala ozbiljan emotivni kolaps u glumčevom životu.

Ludo ju je voleo sedam godina, nakon sedam dana zabavljanja otpočeo je sa njom zajednički život, a planirao je i da je oženi.

Manekenka i dramski umetnik Stefan Kapičić važili su za jedan od najlepših parova regiona, ali umesto da dožive bračni status, njihova veza se završila krahom, a navodno sve zbog prevare top modela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRANDA VIDAK (@mirandavidak)

Ne bi to toliko bilo strašno da je Miranda paralelnu romansu otpočela sa recimo rediteljem, kreatorom, biznismenom, ali to što se „spetljala“ sa Stefanovim dobrim kolegom Ivanom Hercegom najviše ga je zabolelo. Čim si mediji na tu temu počeli da spekuišu Kapičić se od svoje izabranice udaljio.

Interesantan je podatak da su bivša devojka Stefana Kapičića i glumac zajedno svojevremeno otputovali u Los Anđeles gde se ona bavila modelingom i dizajnom, a on čak otvorio producenstku kuću.

Zajednički život u inostranstvu im je veoma prijao, tvrdili su da ne žele potomke, kao i da u njihovom odnosu nema ljubomore.

Izvor: Blic

40 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap