Magazin Srbija

Konačno! Malčanski berberin osuđen na doživotnu robiju

Ninoslav Jovanović, koga su mediji prozvali Malčanski berberin, osuđen je na doživotnu robiju zbog zlostavljanja devojčice iz Brzog Broda.

Prvostepena presuda doneta je u Višem sudu nešto posle 11 sati, uz prisustvo porodice oštećene maloletnice. Jovanović nije bio na suđenju.

Postupak je bio zatvoren za javnost zbog zaštite interesa maloletnice.

Jovanović je zbog potrebe da žrtve šiša do glave pre nego što ih siluje dobio nadimak Malčanski berberin. Više od 20 godina svog života proveo je u zatvoru za isto delo.

Jovanović je 20. decembra 2019. godine oteo devojčicu koja je tada imala 12 godina. Presreo je na putu do škole. Na prevaru je naveo da uđe u njegova kola “fijat punto”, koja je prethodne večeri ukrao u Malči. Devojčici je rekao da je novi električar koji radi u njnoj školi i zamolio je da mu pokaže put. Devojčica je ušla u auto, i počela je višednevni pakao kakav Srbija ne pampti.

Kada je videla da ne idu u pravcu škole, devojčica se zapitala kuda su pošli, a Jovanović je pokušao lažima da iskontroliše situaciju – rekao je da je njen otac ukrao dijamant jednoj ženi iz Niške Banje i da je zbog toga oteta, te da će je navodno pustiti kada dijamant bude vraćen. Kako bi zaplašio dete, rekao joj je i da će joj ubiti roditelje ako ne bude slušala. Javnost u tom trenutku još uvek nije znala ko stoji iza otmice devojčice…

Pripadnici policije i žandarmerije pretraživali su ceo kraj, a potom su se uključili i građani. Jedan Svrljižanin javio je policiji da je video čoveka i devojčicu koji odgovaraju opisu, kako idu prugom od Niševca prema Knježavcu. Sve policijske snage usmerene su u taj region. Otkrivene su kuće iz kojih je uzimana hrana, a u selu Orešac otkriveno je i u kojoj je kući ošišao devojčicu, piše Nova.

Policija je pretraživala svaku kuću, pedalj po pedalj terena, ali od nestale devojčice nije bilo ni traga ni glasa sve do 29. decembra kada je Nišlija Emil Živić, svratio sa sinom da obiđe kuću u selu Pasjača.

Videvši otvorena vrata u suterenu, krenuo je da uđe u kuću iz koje je u tom trenutku iskočio Jovanović i počeo da beži. U kući je potom pronađena oteta devojčica u veoma lošem stanju. Jovanović je uspeo da pobegne, ali je uhapšen na današnji datum, 5. januara 2020. godine, na groblju u Malči.

Jutka ide u zatvor na tri meseca zbog volkanja i ljubkanja

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
500 Shares
500 Shares
Share via
Copy link