Magazin

Za fatalnom Hrvaticom žudela je cela Jugoslavija, a njena afera sa Arkanom bila je nacionalni skandal

doris-dragovic
Foto: Printscreen

Jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, Doris Dragović, ujedno je bila i jedna od najvećih zavodnica. I danas se priča da je za opasne momke bila fatalna, kao i da nije bilo atraktivnije pevačice od nje.

Priča o njenoj navodnoj aferi sa Arkanom izaziva veliko interesovanje javnosti, a prema istoj, on je odlepio za njom tvrdeći da nije bilo bolje pevačice u krevetu od nje, piše Stil.

O privatnom, a naročito ljubavnom životu Željka Ražnatovića Arkana pre braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović se malo toga zna – poznato je da je bio u braku sa Natalijom Martinović, da je otac devetoro dece, a nedavno je otkriveno i da je krajem osamdesetih godina navodno uplovio u romansu i sa slavnom pevačicom Doris Dragović.

Navodilo se da je Arkan rekao da je “ona najbolja u krevetu”, a hrvatska pjevačica je svoj privatni život oduvijek držala daleko od očiju javnosti, te se zna samo da je u skladnom braku sa vaterpolistom Marijom Budimirom. Ipak, Doris su spajali sa još jednim slavnim muškarcem – Zdravkom Čolićem!

Šuškalo se da su pevačica i Zdravko imali “nešto više” od saradnje povodom snimanja njegovog spota za pesmu “Ti možeš sve” u kojem se pojavljuje upravo Doris, a pevač je jednom prilikom i govorio o pomenutim spekulacijama. Kako je naveo, između njih je bilo “očijukanja”, ali se nije desilo ništa više od toga.

– To je bio šou ‘Ti si mi u krvi’, koji smo snimali u Deliblatskoj pješčari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: ‘Ja sam Ruška, sećaš se?’. Bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi ‘More’. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljen – rekao je legendarni pevač svojevremeno za “Večernje novosti”.

Poznati plejboj i srcelomac mnogih ženskih srca devedesetih godina Nebojša Tubić Žabac svojevremeno je progovorio o vezi sa hrvatskom pevačicom Doris Dragović, ali i sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

On je otkrio da je sa Doris seo da popije kada mu se požalila na ljubavne probleme, dok je Ksenija bila neukrotiva.

– Doris je došla kod mene i žalila se da ima nekih ljubavnih problema, pa smo seli da popijemo. Ja sam tad bio popio malo više, a ona mene pita jel može da mi sedne u krilo. Rekla mi je da joj je taj njen šutnuo u d**e i vukao za kosu. I tako, malo – pomalo smo se zbližili, bili smo zajedno godinu i po dana. Bila je simpa, opuštena. Za razliku od Ksenije Pajčin, ona je bila divlja, neukrotiva, lepa ko lutka, ali ne možeš sa njom nikako. Jedan dan super, drugi dan poludi skroz, kao divlji konj, misliš da si je ukrotio, a ona ode sa drugim. Bila je klinka kad smo bili zajedno, 32 godine sam imao tad, a ona 18 – rekao je on za Kurir.

Navodna afera sa Arkanom

– Doris i Arkana sam upoznao i to na njegov zahtev. Njemu se baš sviđala. Ni ona nije bila imuna, baš se napalila na Arkana. Njoj su se sviđale njegove priče – svedočio je Nebojša Tubić Žabac i naglašavao da je Arkan često hvalio Splićankine veštine u krevetu.

Tubić je objasnio da ju je Arkan non-stop zvao, da je dolazila u Beograd i da su se viđali tajno.

– Morao je Željko da se sakriva jer je bio u braku sa Natalijom. A ona je Crnogorka – sećao se Žabac.

Vlada Perović, jedan od najpoznatijih estradnih menadžera ondašnje Jugoslavije i čovek koji je od “Duge” napravio jedno od najpopularnijih mesta za izlazak, ispričao je svojevremeno kako je zatekao hrvatsku pevačicu Doris Dragović i Željka Ražnatovića Arkana u separeu svog kluba.

– Doris Dragović sam ja prvi doveo u Beograd. Ona se sa mnom družila i živela je kod mene u Beogradu – rekao je Perović.

Kada su se poslovno razišli nisu se više viđali sve do jedne noći kada je nju i Arkana zatekao u svom klubu.

– Arkan i Doris su negde upoznali u gradu. Znam da ih ja nisam upoznao. Ona je tada došla sa njim kod mene u klub. Kada sam došao u lokal u jedan sat, oni su već bili tamo. Posle je ona to negirala u hrvatskim novinama. Bila je to velika afera. Objavljene su bile i slike kako ona sedi sa njim u separeu- rekao je on.

Poznato je da je Doris velika vernica i da redovno odlazi na mise u crkvu. Priznala je da joj je vera dala snagu da prebrodi teške trenutke.

Posle ovog intervjua sa Arkanom čuveni novinar je pronađen mrtav, njegova smrt i danas je misterija

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link