Beograd Koronavirus

Doktore Kon, šta kažete o žurci u klubu Vučićevog prijatelja?

Dorćoleta korona žurka
Foto: Direktno,rs/ ScnShot

U danu u kome je preminulo 52, a zaraženo 3.200 ljudi, bez poštovanja radnog vremena organizovano je svečano otvaranje novog ekskluzivnog kluba-diskoteke “Dorćoleta” na beogradskom Dorćolu.

Prema pisanju portala Direktno.rs vlasnik ovog kluba je Andrej Kesić, prijatelj Aleksandra Vučića i  član opštinskog veća gradske Opštine Stari grad. Pored toga, Kesić je vlasnik i prvog kluba diskoteke “Savanova” u Beogradu na vodi, ali i splava “Play” i kluba “Manufaktura” u centru Beograda.

Portal navodi da je žurka otvaranja Dorćolete održana uz kršenje epidemioloških mera, a da pored toga, ovaj klub već danima na društvenim mrežama reklamira doček Nove godine.

Podsetimo, mere koje će važiti tokom novogodišnjih praznika još uvek nisu donete, a odluka o tome je odložena za utorak.

Andrej Kesić se, kako piše Direktno.rs, u političkom delovanju istakao kada je u svom skupocenom poršeu obilazio staračke domove i organizovao odlazak stanara  na miting Srpske napredne stranke ispred doma Narodne Skupštine 19. aprila 2019.

I zaista, postavlja se pitanje šta će reći dr Kon o svemu ovome? Ili Srđa Janković, ili Tiodorović?

Korona party: Snimak noćnog provoda u Beogradu žestoko razbesneo javnost (Video)

PARTNERI SAJTA


477 Shares
477 Shares
Share via
Copy link