Magazin Srbija

Srbin na tiket od 100 din. dobio 53.000 €, pa ostao bez prijatelja jer je slabo častio

Kladionice
Foto: N1 (Ilustracija)

Odlazak u kladionicu je omiljen način zabave mnogim ljudima u našoj zemlji, koji u objektima za kockanje neretko provode sate, dane i mesece, ređajući parove na tiketima i nadajući se da su baš oni pogodili dobitnu kombinaciju, koja će im rešiti finansijske probleme.

Nekome to i pođe za rukom, a najslađe je kada za mali ulog dobijete veliku svotu novca, što se i desilo jednom čoveku u Srbiji.

Naime, verovatno će zauvek pamtiti Svetsko prvenstvo u Kataru, pošto je uplatio samo 100 dinara i zaradio preko 53.000 evra (6.300.000 dinara).

Međutim, srećni dobitnik se našao na udaru svojih prijatelja i kolega, koji su ostali nezadovoljni, pošto smatraju da ih nije dovoljno častio.

„Kolega od druga dobio na kladionici (na 100 dinara) 6.300.000 dinara. Preostalu četvoricu kolega iz smene častio je sa burekom i jogurtom. Da, samo burek i jogurt!“, napisao je čovek i pokrenuo lavinu, piše Nova.

Još uvek nije poznato koje je parove igrao, ali su poznate reakcije ljudi.

Bilo je onih koji su stvarno bili uvređeni, ali i onih koji su ironično „palili vatru“.

„A ono treba po jedna kola da im kupi valjda.“

„Sramota. Trebalo je da deli na tri dela. Pare, ne burek.“

„Pa šta? Šta je trebao da im kupi stan, ne razumem? Ko zna koliko su dobri, da li ga podj*****ju, da li su loši ljudi, gov****. Možda ih ne voli ni oni njega. Ko smo mi da sudimo. Nije im dužan ništa.“

„Počastio ih je koliko je smatrao da treba. Nego nama nikad dosta, možda da je dao svakom po 10k evra na ravne časti, ne bi bio razvlačen na Tviteru.“

„Neka lepa večera bi bila u redu.“

„Šta je trebalo po 100.000 da im da? Mani me te priče večera i ovo ono… Čovek je sam uložio, sam odigrao i uvek se nađu lešinari koji će obletati oko njega zbog para! Gledam to svaki dan na poslu i muka mi je od tih koji obleću čim je malo veći dobitak!“

„Jel trebalo svadbu da napravi, da zove trubače? U prvoj ‘firmi’ gde sam radila – za onakav kolektiv i pet litra krvi bih dala. Par godina kasnije, od 100-ak ljudi, nisi mogao da nađeš ‘3 čoveka’. Možda je problem u kolektivu… Možda im je i to previše?“, nisu štedeli komentare tviteraši.

Izvor: Nova

Zavisnica od kocke uložila samu sebe stanodavcu, pa napustila muža i decu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link