Magazin Svet

Zavisnica od kocke uložila samu sebe stanodavcu, pa napustila muža i decu

Igra ludo

Patološko kockanje sa razlogom spada u bolesti zavisnosti, čak se u medicini smatra za vrstu toksikomanije koja ne uključuje upotrebu psihoaktivnih supstanci, jer su osobe koje su “navučene” nesposobne da odlože zadovoljstvo koje im pruža.

Osim što može dovesti do siromaštva, poznato je da uništava brakove i čitave porodice, baš poput droge, a zlatno pravilo kockanja glasi – “dobitak je slučaj, a gubitak pravilo”.

U nekim slučajevima, kockarski dugovi mogu dovesti do zaista bizarnih situacija, poput ove koja se desila u Indiji, kada je žena prodala samu sebe!

Uložila sebe, pa napustila muža i decu

Nedavno je jedan Indijac podneo bizarnu žalbu policiji u Pratapgarhu, u državi Utar Pradeš, tvrdeći da je njegova supruga i majka dvoje dece prokockala svu njihovu porodičnu ušteđevinu kao i samu sebe.

Indijka je bila zavisna od igre koja se zove “Ludo” i često ju je igrala sa svojim stanodavcem, dok je njen muž neretko bio odsutan pošto je radio u drugoj državi, pišu Zanimljivosti dana.

Muž je supruzi redovno slao novac, ali umesto da ga žena štedi ili kupi stvari za porodicu, ona se kockala sa stanodavcem, dok nije sve izgubila.

Jednog dana je postala toliko očajna da je stavila samu sebe kao ulog na kocki u toj popularnoj igri, pa se, nakon što je izgubila, preselila kod stanodavca po njihovom dogovoru, napuštajući rođenu decu!

Neidentifikovani muškarac rekao je policiji da je njegova supruga, koju indijski mediji nazivaju samo ‘Renu’, izgubila sav novac koji joj je poslao tokom šest meseci dok je radio u gradu Džajpuru u Radžastanu.

Nakon što je izgubila sve pare, prokockala je i samu sebe, pa joj nije ostalo ništa drugo nego da pozove muža i saopšti mu šta se dogodilo, te da se useljava kod stanodavca.

Odlučna da ispuni kockarski dug

Kada je čuo ovu bizarnu vest, suprug je napustio posao u Džajpuru i vratio se kući da se pobrine za svoje dvoje dece, kao i da podnese žalbu lokalnoj policiji.

– Pokušavamo da stupimo u kontakt sa stanodavcem i započećemo istragu čim ga kontaktiramo – rekao je policijski zvaničnik Subodh Gautam za India Today.

Očigledno je da će pomoć policije biti neophodna, pošto muž tvrdi da je kontaktirao suprugu nakon što se uselila kod stanodavca i pokušao da je ubedi da se vrati kući, međutim, ona je zasad posvećena da ispuni opkladu, tačnije da pošteno vrati svoj kockarski dug.

Izvor: Zanimljivosti dana

Ispovest lečenog zavisnika (30) o paklu kockanja: Bebu zaboravio u kolima, otišao na rulet

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link