Ovan deprimiran, Bik postavlja ciljeve, Blizanci u finansijskoj konfuziji, Rak i Jarac u ljubavi, Lav kratak sa budžetom, neočekivan dobitak za Devicu, neprijatno iznenađenje za Vagu, talas nevolja za Škorpiju, Strelac romantičan sa merom, Jarac brzoplet, nezadovoljstvo u Vodolijinoj vezi, Ribe u svetu mašte. Ovo je horoskop za danas, 08.02.2016.

OVAN

Posao: Malo ste se deprimirali na osnovu onoga što ste do sada postigli.  Uviđate da ste mogli mnogo bolji plasman da dobijete. Uviđate da ste sami u poslovnoj priči pa se nazire i pomoć asistenta na nekom nivou. Bićete upućeni na bolje partije i nemate puno brige oko toga.

Ljubav: Osoba na koju mislite je još uvek daleko od vas. Nemate nameru da popuštate u vezi ove situacije jer ste neko ko je isuviše ponosan za tako nešto.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

BIK

Posao: Uspešan poslovni odnos sa novim poslovnim partnerom. Postavljate nove ciljeve kao i uslove u novom pravcu. Ovo svakako void uspehu i možete očekivati mnogo više bez izzetka. Ako ste ženskog pola možete da očekujete izuzetno vredan poklon kao i povećanje plate uz određeni bonus.

Ljubav: Nemojte da dozvolite da se nešto loše desi vašem partneru, možete usput izgubiti dragu osobu svojom krivicom.

Zdravlje: Bavite se joga vežbama.

horoskop-za-danas-sunce-oblaci
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Energija kroz polje novca je dovoljno otvorena da se očekuje solidan novčani odliv. Niste dovoljno radili na promeni strategije pa se prethodna situacija u toj meri dešava na jedan nepovoljan način. Potreban vam je finansijski savetnik. Niste osoba koja će zasigurno samo sedeti i očekivati uzalud promenu na bolje.

Ljubav: Partner vam je na neki način kolebljiv. Nemate na koga da se oslonite u svakom slučaju pa se očekuje čistija situacija. Ono što ne valja već neko vreme može naći dovoljno zamenljiv stav.

Zdravlje: Hroničnim bolesnicima se savetuje posebno oprez.

RAK

Posao: Ortakluk koji se pokazao kao solidna poslovna prilika je ovaj put na jednom testu. Niste bili sigurni za poslovne aranžmane koje ste delili jer ste uvideli solidan manjak. Tražite odgovornost po tom pitanju bez izgovora. Bićete pažljiviji po tom pitanju drugi put kako se greške ne bi ponavljale. Uvodite novoi kontrolni plan.

Ljubav: Možete imati ispunjenje na romantičnom planu. Dovoljno dobar razlog da se pomirite sa partnerom. Slobodni imaju jasnu priliku po pitanju emocija koje gaje prema određenoj osobi. Jarac je odlična prilika na vašem polju ljubavi.

Zdravlje: Nesanica.

Idi na sledeću stranu >>>

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here