dnevni-horoskop-akro-ljubav
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 8. april 2016.

Ovna služi zdravlje, Bik umoran, Blizanac neraspoložen, Rak usamljen, Lavu i Devici vreme tek dolazi, Vaga nervozna, Škorpija na oprezu, Strelac vuče konce, Jarac rigidan, Vodolija se zabavlja, a Ribe očekuju neprijatne vesti. Ovo je današnji horoskop za 08.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate osećaj da vam ne ide i da vas ljudi gledaju pomalo inferiorno u odnosu na sebe. To bi u suštini mogao da bude samo vaš lični stav, koji percipirate pomalo na loš način. Od vas se ne traži da budete u odličnom raspoloženju, već da svoje zadatke kvalitetnije uradite.

Ljubav: Imate dovoljno dobru komunikaciju sa partnerom da vam ne pada teško da sve učinite za osobu pored sebe. Imali ste dovoljno vremena da se upoznate pa se nećete protiviti i manjoj žrtvi, koju podnosite kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Imate odlične aspekte na polju zdravlja.

BIK

Posao: Kada su vaše finansije u pitanju ne morate da očajavate, koliko se od vas traži da se ponekad samo malo više povinujete u radu, koji vam predstavlja veći izazov ovaj put. Saradnici su vam odlična podrška, pa se pomalo oslonite i na njih.

Ljubav: Ukoliko ste u braku ne ulazite u raspravu danas. Imate odličnu priliku da izgladite odnose, ali samo uz kompromise koje bi napravili.

Zdravlje: Osećate zamor.

horoskop-devica-mesec
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Pomalo ste lošije raspoloženja, jer osećate veliki poslovni pritisak od koga ne možete tek tako da pobegnete. Bićete u mogućnosti da birate, ali za neko vreme. Ovaj put se od vas traži veća prisutnost nego obično. Budite u pripravnosti, jer možete da dobijete nova zaduženja.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne treba da očajavate. Dan možete da provedete u krugu porodice i da se samim tim odlično osećate. Posetite rođake, koje odavno niste videli.

Zdravlje: Ukoliko ste hronični bolesnik, budite oprezniji.

RAK

Posao: Vaša intuicija je danas na zavidnom nivou. Niko vam ne osporava uspeh i još vas u suštini podržavaju da nastavite sa svojim radom. Ponekad se osećate iscrpljeno, ali navikavate se na tempo. Ovo naročito važi za mlađe osobe po random stažu.

Ljubav: Ukoliko ste usamljeni bilo bi dobro da planirate dobar provod. U suštini ste neko ko je zadovoljan sa sobom, ali imate osećaj velike praznine u srcu.

Zdravlje: Psiha vam pomalo, pravi problem.

Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share