Jarac i Ovan u kombinaciji, kao i Lav i Bik, Blizanci preskaču prepreke, Rak usamljen, Devicu okupira ljubav, Vaga privlači ostvarene, stres za Škorpiju, novi posao za Strelca, tajna ljubav za Vodoliju, nov aranžman za Ribe. Ovo je horoskop za danas, 07.02.2016.

OVAN

Posao: Niste rešili dovoljno probleme od ranije. Retrogradnost planeta vašeg polja posla vam nagoveštava malo drugačiji tretman od očekivanog. Pokušajte da se prilagodite datoj situaciji kako bi konkretno rešili problematiku na koju ste naišli.

Ljubav: Jarac je odlična prilika. Izađite i pokušajte da se opustite uz prijatnu atmosferu. Ambijent vam pruža više mogućnosti nego inače.

Zdravlje: Imate malo lošije postavljene aspekte na polju zdravlja pa se savetuje poseban oprez hroničnim bolesnicima.

BIK

Posao: Malo ste više odgovorni nego obično. Imate dovoljno vremena da donesete bitne odluke vezane za akcije koje ćete imati na polju finansija. Na neki način ste dovoljno pozitivni u priči pa možete očekivati novčani priliv bez izuzetka.

Ljubav: Osećate da se nešto bitno može desiti na ovom segmentu. Lav vam se udvra već neko vreme, pokušajte da se uključite u priču i pokažete iskrene emocije.

Zdravlje: Isuviše ste zimogrožljivi, pa ćete povremeno izmeriti povišenu temperaturu.

devojka-horoskop-3
Izvor: Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Bićete dovoljno rasterećeni da se simbolično uviđa vaša latentna upornost koja vas vodi putem cilja. Nećete odustati od onoga što ste zacrtali makar naišli i na veće prepreke. Vi ste konkretni u svojim namerama.

Ljubav: Vaša kolebljiva priroda je dovela do pogrešnog zaključka. Partner je ostao zbunjen i bez argumenta. Uviđa na neki način da ste se udaljili. Popravite se na vreme.

Zdravlje: Imate veće gušenje u predelu grudi.

RAK

Posao: Dovoljno ste radili da možete očekivati novčani priliv preko polja komunikacije sa klijentima. Na ovaj način ćete se dovoljno prikazati sposobnim da dođete do više pozicije u svom timu. Niste sami pa se uviđa i podrška vaših šefova.

Ljubav: Neminovno je da vam usamljenost ne donosi veće zadovoljstvo. Nećete da se pokrenete kako bi konkretno nešto promenili.

Zdravlje: Stomak vam je slaba tačka.

Idi na sledeću stranu >>>

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here