dnevni-horoskop-planina-zdravlje
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 4. maj 2016.

Ovnu vreme za investicije, Bik energičan, Blizanci emotivni, Raku treba promena, Lav rezervisan, Devica ima podršku, Vaga izbegava konflikte, Škorpija deprimirana, Strelac okružen ljubavlju, Jarac napet, Vodoliji vreme za fitnes, a Ribe se osećaju dobro. Ovo je horoskop za danas 04.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom ne morate da se ustručavate od investicija. Svaki put ste imali problem kada se niste držali pravila, koja nalaže tržište gde plasirate svoje ideje.

Ljubav: Ne morate da se hvalite sopstvenim dostignućima. Partnera nervira vaša doza egocentrizma. Budite opušteniji.

Zdravlje: Prveravajte krvni pritisak.

BIK

Posao: Ukoliko se bavite hranom ne morate da se upuštate u rizične poslove koji vam ne donose nikakvu vrstu profita. Morate da se držite starog dobrog pravila, koje vam je više satisfakcije donelo.

Ljubav: Osećate u poslednje vreme odličnu energiju. Imate čime da se pohvalite i ne morate da se dvoumite oko zajedničkih planova, jer su oni ostvarivi u svakom slučaju.

Zdravlje: Vrtoglavica.

dnevni-horoskop-knjiga-ljubavi

BLIZANCI

Posao: Ukoliko budete uvideli da vam je angažovanje neisplativo na pojedinim segmentima nećete se u većoj meri baviti tim poslom. Imate svoje lične prioritete i ostaćete u njima neko vreme.

Ljubav: Isuviše ste emotivni za priču koju možete da očekujete za neko vreme. Partner, ukoliko ga imate je neko ko od vas mnogo toga traži ali je spreman malo da pruži.

Zdravlje: Imali ste i lošijih dana.

RAK

Posao: Imate šta da ponudite svojim nadređenima kao rešenje trenutnog problema koji vam se nudi. Malo ste se mimoišli kada su pojedine sugestije u pitanju sa svojim kolegama ali ništa nije slučajno, bićete nagrađeni na nekom konkursu za isti rad.

Ljubav: Nećete morati da se bavite emocijama u većoj meri, već ćete imati mnogo ozbiljan problem sa promenom koja vam je zaista potrebna.

Zdravlje: Zapustili ste se.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share