danasnji-horoskop-posao-leptira
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 30. mart 2016.

Škorpija i Blizanci u ratu, Jarac i Lav sarađuju, Vodolija zaljubljena, Rak na dobrom putu, Ribe kratkih živaca, Bik prilagodljiv, Strelac za promenu, kraj problem za Devicu, Ovan u odličnoj prilici. Ovo je današnji horoskop za 30.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate odličnu poslovnu priliku, koju ste već trebali da iskoristite. Finansijska situacija kod vas zavisi konkretno od odluka, koje ćete imati u narednom periodu. Pripremite se na odličnu ponudu, koja vam ne dolazi baš svaki dan.

Ljubav: Partner vam je zadovoljan do neke mere. Niste oklevali sa nekim odlukama, pa se ova brza manifestacija odlično odrazila na vaš emotivni život.

Zdravlje: Preterujete sa slatkišima.

dnevni-horoskop-ljubavni-leptir
Pixabay.com

BIK

Posao: Saradnici mogu da vam ukažu na eventualne propuste koje ćete imati. Ko radi taj i greši. U suštini ceo proces rada će biti pod zaštitom, jer imate odlične kontrolore vašeg rada da ne morate da brinete u kom pravcu sve ide.

Ljubav: Prilagođavate se novonastaloj situaciji i tu je vaša snaga. Ne morate da ispravljate krive drine. Budite skromni i prihvatite ono što vam se nudi.

Zdravlje: Iscrpljujete se ponekad.

BLIZANCI

Posao: Ako je među vašim saradnicima jedna Škorpija, pazite se jer može da ima pomalo oštar jezik i da bude izrevoltirana vašim stavom. Savetuje se da komunikaciju izbalansirate i probate da provedete dan dosta kvalitetnije. Naravno u tome ćete i uspeti, svakako.

Ljubav: Neko može da vam se meša u vezu u kojoj ste trenutno. Bićete podstaknuti osobom koju već duže vreme poznajete. Neko vam isuviše imponuje. Pazite se neprijatnosti.

Zdravlje: Povremeno ste pod stresom.

RAK

Posao: Imate preduzetnički duh i niste neko ko se na momente snebiva, Ne oseća se kolebljivost već jedan solidan pravac kojim ste krenuli dalje. Nema osvrtanja ni popravljanja grešaka, jer imate i solidan tim iza sebe pa ne morate sve sami.

Ljubav: Moguće da ćete imati jednu karmičku priču i da se nećete mnogo snači u ovoj priči. Ovo važi naročito za one koji su slobodni.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

Idi na sledeću stranu >

Luftika

Share Tweet Share Share Follow