Ovnu potrebno opuštanje, Bik nema razlog za brigu, Blizanci puni obaveza, Rak šarmantan, Lav optimističan, Devica konfuzna, Vaga skeptična, Škorpija tajanstvena, Strelac dominira, Jarac je imao i lošije dane, Vodolija sreće osobu iz prošlosti, a Ribe uživaju u ljubavi. Ovo je današnji horoskop za 03.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Vaše podsvesne želje se još uvek ne mogu ostvariti. Bićete možda skloni odustajanju, pa se u svakom slučaju savetuje da dobro razmislite pre nego što donesete kvalitetnu odluku, kada je vaš posao u pitanju.

Ljubav: Morate da prođete kroz malo lošiji emotivni period. Pokušavate da se savladate od bespotrebnog besa.

Zdravlje: Opuštajte se.

BIK

Posao: Otežanja koja imate su pravne prirode. Moraćete mnogo više da radite i da se suzdržavate povremenih loših poteza. Ne morate da ulazite u konfliktne situacije koliko se od vas traži mnogo fleksibilniji stav.

Ljubav: Imaćete šta da dodate u priči svom partneru i da pokušate da pronađete dozu kompromisa. Ne morate da očajavate ukoliko uvidite da nije sve onako, kako ste isplanirali.

Zdravlje: Nemate veći razlog za brigu.

dnevni horoskop
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Vaš privatni posao pomalo trpi zbog obaveza u porodici. Imate mnogo više obaveza, koje ne možete da stignete da završite na vreme. Potrebno vam je da se mnogo više angažujete na pojedinim segmentima.

Ljubav: Pokušavate da izgladite odnos sa partnerom i u tome uspevate. Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer je to prolaznog karaktera.

Zdravlje: Izbegavajte teške zalogaje.

RAK

Posao: Imate povremeno iznenađujuću situaciju na polju posla i to vam predstavlja odeređenu dozu stresa. Pokušajte da budete mnogo bolji u onome šta vam se trenutno nudi kao mogućnost.

Ljubav: Pokušavate da šarmirate svog partnera i nemate nameru da se odvojite od svoje druge polovine. Možete mnogo toga da postignete, ukoliko se budete pozitivno postavili.

Zdravlje: Mnogo ste se zapustili.

Idi na sledeću stranu >

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here