dnevni-horoskop-lavanda-manastir
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 29. mart 2016. godine

Ovan srećne ruke, Bik oseća zamor, Blizancima zavide, Rak pristaje na kompromis, dobar posao za Lava, Devici vreme da menja posao, Vaga loše raspoložena, Škorpija tajnovita, Strelac pod stresom, Jarca voli kolektiv, Vodolija pod pritiskom, a Ribe u odabranom društvu. Ovo je današnji horoskop za 29.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Ovo može biti dosta značajan dan kada su u pitanju nove poslovne mogućnosti. Ukoliko tražitite posao možete biti izuzetno srećne ruke. Podržavaju vas ukućani kada su u pitanju vaše odluke. Niste sami i imate sjajnu podršku.

Ljubav: Jedan Rak je već odavno zaljubljen u vas. Niste usamljeni i nemate toliko loš stav prema osobama suprotnog pola, jer ste na neki način dovoljno stekli samopouzdanja.

Zdravlje: Nemate velike zdravstvene probleme.

BIK

Posao: Ukoliko niste do sada završili ono što je trebalo odavno, imate sjajnu priliku, bar da počnete o tome da razmišljate. Konkretno propušteno ćete nadoknaditi, bez većeg angažovanja. Poslovne aktivnosti rešavate u hodu.

Ljubav: Oni koji su sami mogu imati solidno poznanstvo sa osobom dosta starijom po godinama. Neće vam ova osobina smetati u većoj meri.

Zdravlje: Povremeni zamor.

horoskop-rak-emocije
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Volite da se pokazujete i to je vaša najveća mana. Kolege vam zavide bez veće potrebe. Ono što iznosite u javnost je samo jedna obična farsa i vaš stav koji protežirate jer mislite da će vas neko primetiti. Ne budite skeptični, možda ovo i na neki način donese malo veću zaradu.

Ljubav: Pomalo ste spremni da odete od svog partnera, bar na kratko i da ne marite toliko šta može da se desi, ukoliko bacite pogled na drugu osobu.

Zdravlje: Lupanje srca.

RAK

Posao: Posle većeg negodovanja pristajete na kompromis i konkretno na početak rada. Oni koji su spremni na pokretnje privatnog posla imaju solidne šanse da uspeju. Ukoliko ste odustajali do sada to je bilo ipak sa razlogom. Nije bilo vreme za konkretno delanje u pravcu  koji vam se ponekad, činio nemogućim.

Ljubav: Osećate iz razgovora da se partner pomalo oseća zapostavljeno. Imali ste dovoljno brige oko novca, pa niste obratili pažnju na ono što vam se učinilo kao prolazna stanica. Pokušajte da izgladite stvari.

Zdravlje: Savetuje se da uradite jedan sistematski pregled.

Idi na sledeću stranu >

 

Luftika

Share Tweet Share Share Follow