Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 27. februar 2016. godine

LAV

Posao: Pazite da vas danas neko ne pokrade. Možete imati isuviše deficitaran bilans kase, pa se savetuje da pažljivo birate način ulaganja u nove investicije. Oni koji traže zaposlenje, mogu biti ishitreni u odlukama koje nisu dovoljno proverene.

Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu. Imate sreću da naiđete na osobu koja vas može doslovno osvežiti.

Zdravlje: Nemate većih problema.

DEVICA

Posao: Neko može da vam blokira račune u banci. Pazite kome se poveravate jer i sami osećate da imate dovoljno neprijatelja koji žele vašu ostavku. Pomoć od strane kolega je isuviše nepoverljiva stvar. Oslonite se samo na sebe.

Ljubav: Karmička ljubavna veza je nešto što može u svakom slučaju da vam se desi. Vratite dug. To je u suštini vaš najbolji izlaz Iz ljubavnih problema koje možete da imate.

Zdravlje: Stomak vam je osetljiv.

dnevni-horoskop-vaga-magla
Pixaby.com

VAGA

Posao: Ideje koje ste hteli da sprovedete su naišle na loš prijem ostalih članova jer niste obratili pažnju na pojedinosti. Pokušavate da se prilagodite ali bezuspešno se borite  za tako nešto. Morate da se izborite sa svojim ličnim željama kako bi donosili kvalitetnije odluke.

Ljubav: Zaljubljeni ste u jednu Škorpiju. Ne dozvolite da se partner okrene i ode bez većeg razloga osim vaše nezainteresovanosti na prvi pogled.

Zdravlje: Povremeno merite krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Situacija koju ste imali se postepeno poravlja u vašu korist. Budite sigurni u nečije ideje koje mogu da vam otvore put uspeha. Budite otvoreni prema kolegama kako bi uspeli da se popnete jedan stepenik vise u ime celog tima.

Ljubav: Partner vam poklanja dovoljno pažnje ali ste sami dosta vise okrenuti poslovnoj situaciji nego emotivnoj. Povremeno se okrenite potrebama nekoga pored vas.

Zdravlje: Osetljivi ste na promenu vremena.

< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku