Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 27. februar 2016. godine

STRELAC

Posao: Imali ste šansu da obezbedite dva izvora prihoda, pa je vreme došlo za naplatu. Niste jedini u prilici koju očekujete. Podelite novac na ravne časti sa kolegama koji su učestvovali jednako dobro kao i vi.

Ljubav: Partner bi mogao biti doslovno ljubomoran. Ne brinite zbog novonastale situacije jer vi niste krivac u ovoj situaciji koliko je problem partnerov karakter.

Zdravlje: Možete imati povišen holesterol.

JARAC

Posao: Možda danas i niste baš najsrećnije ruke ali ste sigurno dobar strateg. Donećete značajne odluke koje ćete kasnije izuzetno naplatiti. Dovoljno ste strpljivi pa vam ništa ne pada tako teško.

Ljubav: Izuzetan period pred vama koji mpže da vam dovede jako zanimljivu osobu. Budite dovoljno komunikativni.

Zdravlje: Nemate ozbiljnijih problema na polju zdravlja.

dnevni-horoskop-vodolija-vaga
Pixabay.com

VODOLIJA

Posao: Imaćete odličan dan pred nama. Bićete okruženi pozitivnim ljudima i nećete se puno baviti temom novca. Na neki način će vam sam doći. Budite spokojni jer su se dovoljno dobre energije udružile na nebu u vašu korist.

Ljubav: Možda ste isuviše hladni za osobu pored vas. Vreme je da rasčistite oko partnerstva koje vas pomalo guši.

Zdravlje: Cirkulacija vam ova put nije loša.

RIBE

Posao: Polje inostranstva je još uvek nedovoljno otvoreno  bez jasnih argumenata da se ovo može realno očekivati. Budite spokojni jer vaše vreme tek dolazi. Nećete imati izgovor kao ni veće prohteve po pitanju finansija.

Ljubav: Nemate većih promena u odnosu na ono što trenutno možete da očekujete na polju ljubavi. Zauzeti će još uvek osati u istoj priči bez većih turbulencija kroz komunikaciju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2016.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku