Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 27. februar 2016. godine

Ovan na porodičnom danu, Bik blizu opasnosti, Blizanci pred testom, Rak blizu rešenja, tajna ljubav za Lava, Devica prepuštena sebi, Vaga zaljubljena, Škorpija otvara put uspeha, vreme naplate za Strelca, Jarac strpljiv, vetar u jedra za Vodoliju, bez promene kod Riba. Ovo je horoskop za danas, 27.02.2016.

OVAN

Posao: Karta Merkura donosi jedno prijatno iznenađenje pa se možete opustiti u okviru porodičnog doma bar na kratko. Vesti koje budu stigle mogu da reše deo vaših poslovnih problema. Ovo se već ranije, dešavalo pa ste u suštini veteran.

Ljubav: Pojaviće vam se neko od ranije ali ovaj put u sasvim novom izdanju. Do komunikacije će doći slučajno. Budite spremni na prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba.

BIK

Posao: Imate dovoljno nagoveštaja za opasnosti, koje mogu da se dese na vašem polju posla, ali to će biti sprečeno, jer ste pod uticajem benefičnih planeta. Ugovor koji ste silno želeli, može da dođe u razmatranje. Dobro se informišite u vezi toga, jer je neko spreman da vas sabotira.

Ljubav: Škorpija bi mogla biti izuzetno dobra priča, jer može da se dogodi brak. Ne verujte osobi rođenoj u znaku Lava, jer nije dovoljno iskrena.

Zdravlje: Čuvajte srce.

danasnji-horoskop-ljubavni-zal
negativespace.co

BLIZANCI

Posao: Otežanja na polju posla koja ćete imati mogu da vas nauče kako ne treba da radite. Nalazite se pred jednim velikim testom, koji ćete položiti sa uspehom ovaj put.

Ljubav: Iako imate dovoljno simpatija, nešto vam još uvek nedostaje. Osoba koja bi mogla da vam odgovara je neko ko je rođen u znaku Device.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

RAK

Posao: Sukob mišljenja među kolegama ne može da se izbegne. Ono što je dobro, jeste da ćete doći do značajnog rešenja za većinu problema. U suštini biće dosta konstruktivnih rešenja koje ste timski priželjkivali.

Ljubav: Ono što poželite, može danas da vam se u suštini ispuni. Osoba koja je u vašoj neposrednoj blizini vam je dala tajni znak da joj priđete.

Zdravlje: Nesanica.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
61 Shares
Share via
Copy link