Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 26. decembar 2015. godine

Ovna čeka velika ljubav, Lav u maloj psihičkoj blokadi, kod Device ljubav ponovo daleko iza posla, a Škorpija ima tajnog obožavatelja. Strelčevi konačno donose odluke da stanu na ludi kamen. Danas je subota, dan Saturna, a ovo je dnevni horoskop za 26. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Nova poslovna šansa preko osobe rođene u znaku Jarca. Ovo nemojte propustiti jer ćete moći sa svojim veštinama dostići zvezde. Danas se kod vas na polju posla izuzetno benefična eneregija očekuje. Pružiće vam dodatnu nadu osoba od poverenja koja je duže u poslu o kojem razmišljate.

Ljubav: Velika ljubav na pomolu. Izuzetno ste okupirani jednom osobom. Bilo bi dobro da joj priđete ako ste slobodni.

Zdravlje: Kostobolja je prisutna kod hroničnih bolesnika.

BIK

Posao: Preko polja inostranstva ćete imati transakcije saklijentima koji će vam otvoriti novu mogućnost za zaradu. Oni koji ne rade mogu imati dobitnu kombinaciju na osnovu posla koji im se nude u vezi kompetencija koje imaju.

Ljubav: Početak ljubavne priče sa osobom od ranije. Nije loša slika ove priče jer ste spremni ovaj put na kompromis, neke lekcije ste položili i nećete ponavljati stare greške.

Zdravlje: Solidno osim ako nemate neke hronične komplikacije.

horoskop-bik-astro
pixabay.com ©

BLIZANCI

Posao:  Malo sudbinski rešavate stvari na ovom polju. Situacija ovaj put nije ugodna, ruže baš i ne cvetaju Moraćete malo intuiciju da uključite u ceo proces. Biće situacija da ćete iz stomaka rešavati probleme po nekom vašem senzibilitetu. Možete imati više iritirajuću situaciju ako ne uspete da se promenite na vreme.

Ljubav: Jedna Vodolija će vam zadati dosta muke. Nije da je izbor ove osobe na nekom ispitu nego jednostavno osećate potrebu da se osamite.

Zdravlje: Velika nervoza prisutna.

RAK

Posao: Neprilike na radom mestu jer zbog nesmotrenosti možete imati jedan kvar pa se samim tim ovaj put samo troškovi gomilaju. Naćićete svakako rešenje ali propušten dan ćete nadoknaditi iz drugih izvor. Razmišljate o dva posla. Nemojte se premišljati dugo jer ćete svakako napraviti odličan izbor.

Ljubav: Kolebljiva situacija je na pomolu. Imaćete i nekoliko osoba koje će gajiti simpatije prema vama. Nemojte se previše upuštati u ovu priču jer možete ostati kratkih rukava.

Zdravlje: Imaćete mali nazeb jer vaš imuni sistem nije na baš na zavidnom nivou.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link