dnevni-horoskop-ljubavni-put
negativespace.co
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 22. februar 2016. godine

Vodolija na svoju ruku, Jarac postavlja ciljeve, Bik u raskoraku, Rak u klinču, Ribe u svetu mašte, Lav deprimiran, Devica u rutini, Vaga kolegijalna, Škorpija na dobitku, Strelac uspavan, Blizanci privlače, a Ovan ulaže. Ovo je horoskop za danas, 22.02.2016.

OVAN

Posao: Osetili ste da je dobar moment za ozbiljnu igru u poslovnom smislu. Ortaci koje je odavno trebalo da angažujete, sada mogu da vam donesu solidnu zaradu. Ono što ćete vi uraditi trenutno može kasnije višestruko da vam se vrati.

Ljubav: Partner je nezadovoljan i može biti sklon manipulaciji. Ne dozvolite ovaj vid tretmana jer vi zaslužujete najbolje.

Zdravlje: Lupanje srca može postati učestalo.

BIK

Posao: Vaš vladar, Venera, može da vam postavi drugačiji tempo rada nego što ste planirali da uradite. Oseća se vaša srčanost, ali je još uvek pitanje kako ćete svoju energiju upotrebiti. Pokušajte da realno sagledate svoju novčanu situaciju.

Ljubav: Partner je neko ko je daleko od vas. Imate utisak da niste dovoljno dobri u priči koju živite. Smatrate da bi vam promena donela više emocija.

Zdravlje: Imate mali problem na psihosomatskoj osnovi.

horoskop-mudrost-sova
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Razigrana priroda koju trenutno imate vas neće ostaviti praznih dzepova. Budite uvereni da ste na pravom putu i da ćete pronaći svoju ličnu satisfakciju u onome čime se bavite trenutno. Zanimljivi ste okruženju na neki način pa možete privući dosta ljudi. Savetuje se rad sa klijentima u direktnoj komunikaciji.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava je odličan izbor. Potreban vam je partner koji je u suštini odličan igrač i neko ko se ne žali za svaku sitnicu. Privlačite osobe sa naglašenim vatrenim elementom.

Zdravlje: Ne odgovara vam ambijent u kojem se trenutno nalazite.

RAK

Posao: Ne dozvolite drugim saradnicima da uzmu deo vašeg kolača. Imali ste najviše uložene energije u poslu kojim se bavite pa sledi i odlična berba, ali u slučaju ako se bude glasno čuo vaš glas. Budite drčniji u svom stavu jer ste izgrađena ličnost pa nema potrebe da se savijate tamo gde nije toliko potrebno.

Ljubav: Osoba u koju ste duže vreme zaljubljeni vam se vraća na neki način. Retrogradnost je u jeku pa se nećete dvoumiti oko trenutnog izbora koji vam se nudi. Zaljubićete se ponovo u nekoga od ranije.

Zdravlje: Pokušajte da se dovoljno odmorite.

Idi na sledeću stranu >

 

Luftika

Share Tweet Share Share Follow